27 / 04 / 2024

Kastamonu İl Özel İdaresi Araç'taki muhtelif köy yollarını onaracak!

Kastamonu İl Özel İdaresi Araç'taki muhtelif köy yollarını onaracak!

Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından Araç ilçesinde yapılması planlanan muhtelif köy yolları ile sanat yapılarının yapımı için sözleşme imzaladı. Yüklenici firma yetkilisi Uğur Ekici, en zor ve en büyük işi yüklendiklerini ifade etti...




Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından Araç ilçesinde yapılması planlanan muhtelif köy yolları ile sanat yapılarının yapımı için sözleşme imzaladı.


Genel Sekreterlik binasında noter huzurunda gerçekleşen imza töreninde, Genel Sekreter Tahir Zafer Karahasan, Kastamonu’nun yol bakımından yılın en zor ve en büyük ihalesi olan ‘Araç ilçesindeki Muhtelif Köy Yolları, Sanat Yapıları ile Boyalı Akçay Deresi İdare Mali Ocaktan Mıcır-Filler Temini, Nakli, Serme, Sulama, Sıkıştırma Yapım” işinin sözleşmesini imzaladıklarını söyledi.


Kırsal kesimde önemli bir ihaleyi daha başlattıklarını belirten Karahasan, “Hem sözleşme bedeli olarak 3 milyon 450 bin 680 lira, hem de bulunduğu zorlu coğrafya olarak en zorlu işlerimizden biri olacaktır. İmza sonrası hemen işlere başlıyoruz ve kısa sürede bitireceğine dair yüklenici firmanın bu konuda taahhütleri var” dedi.


Yüklenici firma yetkilisi Uğur Ekici ise en zor ve en büyük işi yüklendiklerini ifade ederek, belirtilen süre içerisinde işi teslim edeceklerini kaydetti.


Konuşmaların ardından Genel Sekreter Karahasan ile Yüklenici Firma Yetkilisi Uğur Ekici ve Özcan Solmaz, arasında sözleşme imzalandı.



Milliyet


Geri Dön