09 / 05 / 2024

araç köy yolları ne zaman yapılacak

araç köy yolları ne zaman yapılacak

Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından Araç ilçesinde yapılması planlanan muhtelif köy yolları ile sanat yapılarının yapımı için sözleşme imzaladı. Yüklenici firma yetkilisi Uğur Ekici, en zor ve en büyük işi yüklendiklerini ifade etti...

Emlakta Nostalji: 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış!

Deprem ülkesi olan Türkiye'de 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış... Çeşme yolları kurumuş, köyler yıkılmış, yer altından korkunç gürültüler geliyormuş...

Dededen miras kalan köy evlerine yıkım kararı! Köylüler ayaklandı!

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kıran mahallesindeki köy evleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı talimatıyla Menteşe Belediyesi araçları tarafından ‘kaçak’ gerekçesiyle yıkılıyor.  Kıran köylüleri, yıkıma tepki göstererek araçların önüne durdu.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımlardan sonra rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden hem rakam hem de tarih açıklaması geldi. Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

1 doların 2023 yılı sonunda ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

En çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun 2023 yılının sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Peki dolar kuru bugün ne kadar? Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

Euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası bu hafta faizleri 50 baz puan artırdı. Kararın hemen ardından euro kuru yükselişe geçti. Yatırımcılar ise ''euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Net yanıt geldi...

Kadıköy Suadiye 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Kadıköy ilçesi, Suadiye Mahallesi, 870 ada, 67, 94, 95 parseller ve Merkez ile E-5 (D-100) Otoyolu Ara Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar planınızı şimdiden yapın! Kırmızı kodla uyarı geldi! Euro böyle olacak! 

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar için kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, şimdiden planınızı yapın.

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı!

Euro/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunu araştırırken Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklama geldi. Euro 12 gün sonra böyle olacak!

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Altında deprem! 8 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altın fiyatları düşüşe geçerken yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını araştırıyor. Kıyıda köşede altını olanlar dikkat. İşte son dakika altın fiyatları 8 Ağustos 2022...

Benzin ve motorinde dev indirim! Araç sahiplerinin yüzü güldü! İşte 6 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Motorin ve benzine büyük oranda indirim geldi ve araç sahiplerinin yüzü uzun süre sonra güldü. Bent Petroldeki düşüş neticesinde akaryakıt fiyatları yeniden şekillendi

Son dakika! Euro/TL yükseliyor! Kıyıda köşede eurosu olanlar dikkat!

Piyasalarda bugün son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL bugün yükselirken kıyıda köşede eurosu olanlar euro kurunun kaç TL olduğunu araştırıyor. Peki euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? İşte 30 Haziran 2022 euro kuru...

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

araç köy yolları ne zaman yapılacak Haberi

araç köy yolları ne zaman yapılacak


Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından Araç ilçesinde yapılması planlanan muhtelif köy yolları ile sanat yapılarının yapımı için sözleşme imzaladı.


Genel Sekreterlik binasında noter huzurunda gerçekleşen imza töreninde, Genel Sekreter Tahir Zafer Karahasan, Kastamonu’nun yol bakımından yılın en zor ve en büyük ihalesi olan ‘Araç ilçesindeki Muhtelif Köy Yolları, Sanat Yapıları ile Boyalı Akçay Deresi İdare Mali Ocaktan Mıcır-Filler Temini, Nakli, Serme, Sulama, Sıkıştırma Yapım” işinin sözleşmesini imzaladıklarını söyledi.


Kırsal kesimde önemli bir ihaleyi daha başlattıklarını belirten Karahasan, “Hem sözleşme bedeli olarak 3 milyon 450 bin 680 lira, hem de bulunduğu zorlu coğrafya olarak en zorlu işlerimizden biri olacaktır. İmza sonrası hemen işlere başlıyoruz ve kısa sürede bitireceğine dair yüklenici firmanın bu konuda taahhütleri var” dedi.


Yüklenici firma yetkilisi Uğur Ekici ise en...