03 / 05 / 2024

Kavan Ormanyaka'da faizsiz vade fırsatı!

Kavan Ormanyaka'da faizsiz vade fırsatı!

Kavan Ormanyaka projesinden konut sahibi olmak isteyenler faizsiz vade imkanından yararlanabiliyor. Kavan Ormanyaka projesinin teslimlerinin Nisan 2025'te yapılması planlanıyor.



Kavan İnşaat imzası taşıyan Kavan Ormanyaka projesinde lansman fırsatları devam ediyor. Satışların başladığı projede faizsiz vade imkanı sunuluyor.

İzmit'te Kabaoğlu Köylüpazarı mevkiinde inşa edilen Kavan Ormanyaka projesinde sıralı, müstakil ve ikiz olmak üzere 9 villa ile 1 adet malikaneye yer veriliyor. 

Kavan Ormanyaka projesi kapsamındaki villaların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Kavan İnşaat Ormanyaka projesi kapsamında ikiz villalar 227 metrekare, müstakil villalar da 230 metrekare alana sahip.

Kavan Ormanyaka da faizsiz vade fırsatı!

Peki Kavan Ormanyaka projesi kapsamındaki villalar kaç oda kaç salon? Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesinde hangi sosyal alanlara yer veriliyor? İşte merak edilen soruların cevapları ve Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İzmit Kavan Ormanyaka projesinde yer alan sıralı villalar 3 oda 1 salon, ikiz ve müstakil villalar da 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Söz konusu proje ile ilgili olarak verilen bilgiye göre ikiz villalarda ortalama 88 metrekare, müstakil villalarda da ortalama 200 metrekare bahçe alanları bulunuyor.

Lansman fırsatları sunulan Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesinde ortak havuz ve açık otopark da bulunuyor. Ayrıca projedeki malikane de özel havuz bulunuyor.

KAVAN ORMANYAKA ÖDEME PLANI

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesinden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 50'lik bir peşinat ödemesi gerçekleştirdikten sonra kalan tutarı faizsiz şekilde ödeyebiliyor. 


Web: www.kavaninsaat.com.tr
Tel: 444 9 204
 

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Harmony City'de 60 ay vade fırsatı!


Geri Dön