08 / 05 / 2024

Kayabaşı Bio İstanbul adres!

Kayabaşı Bio İstanbul adres!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

İstanbul'un ilk akıllı ve ekolojik yaşam için tasarlanan gayrimenkulu olacak Kayabaşı Bio İstanbul adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...



Tamamlandığı zaman türkiye'nin en gelişmiş çocuk hastanesi, en ileri biyomedikal araştırma ve geliştirme parkı olma özelliğini taşıyacak Bio İstanbul, 2 milyar dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Kayabaşı  Bio İstanbul  adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


İçerisinde restoran, alışveriş merkezi, okulları, sanat programları ve kültürel aktivitelerin bulunacağı Başakşehir Bio İstanbul,  TOKİ  iştiraki EPP ve Bio City Development Company tarafından inşa ediliyor. Kayabaşı Bio İstanbul adres bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Lansmanının 3 Mayıs günü gerçekleşeceği Bioİstanbul projesi İstanbul'un ilk akıllı ve ekolojik yaşama uygun gayrimenkulu olacak. Lansmanına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı Kayabaşı Bio İstanbul adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Kayabaşı Bio İstanbul adres: Bio İstanbul Ziyaretçi Merkezi Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul


Kayabaşı Bio İstanbul adres!


Web adresi: http://www.bioistanbul.org/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön