02 / 05 / 2024

Kayseri Bünyan Güllüce'deki spor kompleksi ne zaman açılacak?

Kayseri Bünyan Güllüce'deki spor kompleksi ne zaman açılacak?

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu kısa süre önce Güllüce mahallesinde yapına başladıkları park ve spor kompleksinin kısa süre sonra hizmete sunulacağını söyledi.



Bünyan Belediyesi yeni şehircilik yasası ile mahalle statüsü kazanarak hizmet sınırlarına dâhil olan mahallelerde yatırımlara devam ediyor. 44 mahallenin tamamı için projeler üreterek dev yatırımları hayata geçiren Bünyan Belediyesi insan odaklı projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Bir yandan alt ve üst yapıyı yenileyerek yeni yollar inşaa eden Bünyan Belediyesi diğer yandan insanların hoşça vakit geçirebilecekleri modern sosyal donatı alanlarını Bünyanlı vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir biri ardına yapılan açılışlarla dev hizmetleri Bünyanlılarla buluşturan Bünyan Belediyesi yeni bir hizmeti vatandaşların kullanımına sunmak için gün sayıyor.

Bünyan Belediyesi tarafından kısa süre önce Güllüce mahallesinde yapımına başlanan Spor kompleksi ve park alanı tamamlanmak üzere. Yaklaşık 7 dönüm arazi üzerine kurulan park ve spor kompleksi içinde birçok modern yeniliği barındırıyor. İçerisinde bir futbol sahası bir basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş yolları, fitness alanı, çocuk oyun alanları, oturma bankları ve kamelyaların yer aldığı park alanının tamamlanmasıyla mahallenin en büyük eksiklerinden birisi giderilmiş olacak.

Güllüce mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Şinasi Gülcüoğlu, Güllüce mahallesinin daha önce bir belde belediyesi olduğunu ve 6360 sayılı yasa ile mahalle statüsü kazanarak hizmet sınırlarına dâhil olduğunu söyledi. Başkan Gülcüoğlu:” Adıyla mütenasip bir mahallemiz gerçekten burada her zaman için insanların yüzleri gülüyor. Burada bir park ihtiyacının olduğunu daha önceden tespit etmiştik. Çalışmalarımızı başlattık gördüğünüz gibi artık sonuna doğru gelindi. Burada yaklaşık 7 dönüm yerleşke üzerine; çocuk oyun alanı, yaşlılarımızın gençlerimizin oturup dinlenebileceği kamelyalar, yürüyüş alanları, futbol sahası, basketbol sahası, ışıklandırılmış süs havuzu gibi bir çok müştemilatı buraya yaptık. Yakında da inşallah hemşehrilerimizle burasının açılışını yapacağız. Tabi Güllüce mahallemize yapılan hizmetler bununla da sınırlı değil. Bunun dışında Güllüce mahallemizde ciddi bir oranda yol ve parke çalışması yürüttük hemşehrilerimiz de bundan oldukça memnunlar. Ağır tonajlı araçların yoğun olarak kullandığı Güllüce yolunda bozlumalar meydana gelmişti. Burada da çalışmalar başladı. Bayramdan önce bu yolda yapılıp asfaltlanarak hemşehrilerimizin bayramda rahat bir ulaşım imkânına kavuşması sağlanacak. İnşallah bundan sonra bu tür hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Güllüceli vatandaşlarsa yoğun bir ilgiyle karşıladıkları Başkan Şinasi Gülcüoğlu’na teşekkür ederek;” Bu çocuklarımız, gençlerimiz ve bizler için çok büyük bir nimet. Sosyal aktivite demek sadece kahvehane ve internetle sınırlı olmasın bu tarz yerler ihtiyaçtı geldi teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundular.



Hürriyet 


Geri Dön