06 / 07 / 2024

bünyan güllüce mahallesi spot kompleksi

bünyan güllüce mahallesi spot kompleksi

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu kısa süre önce Güllüce mahallesinde yapına başladıkları park ve spor kompleksinin kısa süre sonra hizmete sunulacağını söyledi.

Gaziantep Göllüce'de 181 dükkan hak sahibine teslim edildi! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Göllüce Kırsal Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm 181 dükkan hak sahibine teslim edildi. 

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

Gaziantep Göllüce Parkı hizmete girdi!

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini Göllüce bölgesinde gerçekleştirdi.

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

Kayseri Bünyan Güllüce'deki spor kompleksi ne zaman açılacak?

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu kısa süre önce Güllüce mahallesinde yapına başladıkları park ve spor kompleksinin kısa süre sonra hizmete sunulacağını söyledi.

İdris Güllüce'nin 20 Temmuz programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 20 Temmuz Pazartesi Günü Zonguldak'ın Devrek ilçesinde heyelan bölgesinde incelemelerde bulunacak.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce: Türkiye 2023'te akıllı şehirler ülkesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "İstanbul'un trafik sorunu bitecek, İstanbul 'dünyanın en akıllı şehirlerinden birisi haline gelecek' diyoruz. Vatandaş çok iyi biliyor ki ancak biz iktidar olursak bu olur" dedi.

İdris Güllüce: Afet riskin sıfıra indireceğiz!

İdris Güllüce, "Kentsel dönüşüm projesiyle, ülkemize hem ekonomik anlamda büyük bir tasarruf kalemi sağlamış olacağız, hem de afet riskini neredeyse sıfıra indirecek yeni binalar yapacağız" dedi.

İdris Güllüce'nin 29 Mart programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce bugün BİZİM HİKAYE filmini izleyecek.

İdris Güllüce Büyük Erzurum Şöleni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 15 Mart Pazar günü yaptığı programda öncelikle Büyük Erzurum Şöleni'ne katılacak. Ardından saat 19:00'da Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması Ödül Töreni'nde yer alacak.

Bakan Güllüce eski bakanları ve bürokratları buluşturdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Rixos Otel'de, Nafia Nezaretinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na kadar geçen süreçte görev yapmış olan tüm bakanlara yemek verdi.

Bakan Güllüce eski bakan ve bürokratlar için yemekli toplantı düzenliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Nafia Nezaretinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığına kadar geçen süreçte görev yapan Bakanlar ile Müsteşarları yemekli toplantıda bir araya getirecek.

bünyan güllüce mahallesi spot kompleksi Haberi

bünyan güllüce mahallesi spot kompleksi

Bünyan Belediyesi yeni şehircilik yasası ile mahalle statüsü kazanarak hizmet sınırlarına dâhil olan mahallelerde yatırımlara devam ediyor. 44 mahallenin tamamı için projeler üreterek dev yatırımları hayata geçiren Bünyan Belediyesi insan odaklı projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Bir yandan alt ve üst yapıyı yenileyerek yeni yollar inşaa eden Bünyan Belediyesi diğer yandan insanların hoşça vakit geçirebilecekleri modern sosyal donatı alanlarını Bünyanlı vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir biri ardına yapılan açılışlarla dev hizmetleri Bünyanlılarla buluşturan Bünyan Belediyesi yeni bir hizmeti vatandaşların kullanımına sunmak için gün sayıyor.

Bünyan Belediyesi tarafından kısa süre önce Güllüce mahallesinde yapımına başlanan Spor kompleksi ve park alanı tamamlanmak üzere. Yaklaşık 7 dönüm arazi üzerine kurulan park ve spor kompleksi içinde birçok modern yeniliği barındırıyor. İçerisinde bir...