10 / 05 / 2024

Kazakistan'da 20'nci Ramstore mağazası açıldı

Kazakistan'da 20'nci Ramstore mağazası açıldı

Migros Grubu'nun uluslararası alandaki başarılı markası Ramstore, Kazakistan'daki 20'nci mağazasını Atrau şehrinde hizmete açtı. Mağazada, 12 bin kalem ürün tüketici ile buluşacak



Migros Grubu'nun yurtdışında Azerbaycan, Kazakistan, Makedonya olmak üzere toplam 3 ülkede faaliyet gösteren Ramstore zincirinin 28. halkası olan Atrau Ramstore ile birlikte Kazakistan'daki Ramstore'ların sayısı 20'ye ulaştı. Mağazada, şarküteriden sebze meyveye, gıda dışı ürünlerden kuruyemiş ve şekerlemeye, balıktan fırın ve meze reyonlarına kadar yaklaşık 12 bin kalem ürün tüketici ile buluşacak.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Kazakistan'da 20. Ramstore  
 
Migros Grubu'nun uluslararası alandaki başarılı markası Ramstore, Kazakistan'daki 20'nci mağazasını Atrau şehrinde hizmete açtı.  
 

2.907 metrekarelik satış alanında hizmet verecek olan mağaza, şehrin en büyük mağazası oldu. Grubun yurtdışında Azerbaycan, Kazakistan, Makedonya olmak üzere toplam 3 ülkede faaliyet gösteren Ramstore zincirinin 28 mağazası bulunuyor. Kazakistan'da ise 3 hiper ve 17 süpermarket olmak üzere toplam 20 mağaza var.
ZAMAN  


Geri Dön