28 / 04 / 2024

Kazlıçeşme-Halkalı güzergahındaki tren seferleri iptal edildi!

 Kazlıçeşme-Halkalı güzergahındaki tren seferleri iptal edildi!

Devlet Demir Yolları yaptığı açıklamayla Kazlıçeşme-Halkalı güzergahındaki tren seferlerinin iptal edildiğini belirtti....





Devlet Demir Yolları tarafından yapılan açıklama: 


"İstanbul (Sirkeci)-Halkalı -İstanbul (Sirkeci) güzergâhında; banliyö trenleri, tüm ana hat yolcu trenleri bölgesel trenler ve yük tren seferleri iptal edildi. 


Banliyö trenleri, İstanbul-Yedikule-İstanbul arasında işletilecek.


Ayrıca, İstanbul- Kapıkule- İstanbul arasında işletilen bölgesel trenler ile bu trenlere bağlantı sağlayan yolcu tren seferleri Alpullu-Uzunköprü-Alpullu arasında iptal edildi. 


Uluslararası Bosfor Ekspresinin Halkalı-İstanbul-Halkalı arası güzergahı iptal edilerek Kapıkule-Halkalı Kapıkule arasında işletilmeye devam edecektir. 


Söz konusu parkurda vatandaşların mağdur edilmemesi için TCDD Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İETT) işbirliğinde ulaşım otobüslerle sağlanacaktır. 


İlk etapta Halkalı-Küçükçekmece arasında 15 otobüsle günlük 105 sefer,


Küçükçekmece-Yenikapı arasında ise 40 körüklü otobüs ile günlük 200 sefer yapılacaktır.


Yedikule-Sirkeci arasında banliyö trenleri işletilmeye devam edecektir. İsteyen yolcularımız Kocamustafapaşa ve Yenikapı İstasyonlarından bu bölgede çalışacak banliyö trenlerimize aktarma yapabilecektir. Bu parkurda her 15 dakikada bir tren çalıştırılacaktır"


Geri Dön