28 / 04 / 2024

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesindeki son durumu paylaştı. İşte detaylar...



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bakan Adil Karaismailoğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattında gelinen son aşamaya ilişkin önemli bilgiler verdi.

Konuşmasına, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yaşamını yitirenvatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türkiye'ye başsağlığı dileyerek başlayan Bakan Adil Karaismailoğlu, deprem sebebiyle yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Bakan Adil Karaismailoğlu, devlet millet el ele vererek yapılan çalışmaların aynı azimle devam ettiğine ve devam edeceğine işaret ederek, afetzedelere rahat bir nefes aldırana kadar da yanlarında olmayı sürdüreceklerini kaydetti.  

Yaptığı açıklamda acil gündemin deprem bölgesi olduğunu belirten Bakan Adil Karaismailoğlu, Türkiye genelinde yapımları süren tüm projelerde de çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Bu çerçevede İstanbul'u, Avrupa'nın ve dünyanın en gelişmiş ulaşım altyapısına sahip kentleri arasında zirveye taşımak için dünyanın en özgün ve saygın kent içi raylı sistem projelerini tek tek hayata geçirdiklerini kaydeden Adil Karaismailoğlu, İstanbul'u bir baştan diğer başa modern raylı sistem ağlarıyla donattıklarını belirterek, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın da Kazlıçeşme-Sirkeci Hattı'nın da İstanbul'da devam eden önemli kent içi projelerden biri olduğunu söyledi.


Geri Dön