28 / 04 / 2024

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza satılık!

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza satılık!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Ginza Güneşli

Bağcılar Güneşli'de 80 konut ve 39 ticari birimden meydana gelen ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza satılık daire fiyatları...



Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza satılık daire fiyatlarını haberimizden bulabilirsiniz. Proje, Bağcılar Güneşli'de  Keleşoğlu İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Keleşoğlu İnşaat tarafından Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen proje, 7 bin 740 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projenin inşaat alanı ise 27 bin metrekare.


Sadece 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza satılık daire büyüklükleri 116 metrekare ile 151 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza satılık daire fiyatları!


Projedeki; 116 metrekarelik 2+1 konutlar 350 bin lira ile 400 bin lira arasında, 151 metrekarelik 3+1 konutlar 450 bin lira ile 550 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.


Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza projesinde; Lobby, resepsiyon, rent a car, kuru temizleme, sosyal alanlar, spor alanları, güvenlik ve benzeri sosyal olanaklar bulunuyor.


Projede daire bedelinin yüzde 25'ini ödediğinizde banka kredisi imkanından yararlanabiliyorsunuz.  Ginza Güneşli  Evleri'nde istediğiniz taktirde firma bünyesinde bulunan ödeme seçeneklerinden de yararlanabiliyorsunuz. Toplam daire bedelinin yüzde 30'u peşin ödendiği taktirde geri kalan tutar teslime kadar vade farksız ödenebiliyor.


Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza ne zaman teslim ediliyor?


Güneşli Ginza Evleri teslimleri 2014 Kasım'da gerçekleştirilecek.


Ginza Güneşli, E5 ve E6 karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress Yolu’ndan kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.


Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza iletişim;


Bağlar Mah. Yalçın Koreş Cd.

Mercan Sk. No:1 Güneşli,

Bağcılar - İstanbul


Telefon: 0212 651 71 00

Web: ginzagunesli.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön