27 / 04 / 2024

Kemer'de Türk-Rus Kültür Derneği kurulacak!

Kemer'de Türk-Rus Kültür Derneği kurulacak!

Slav Kültür ve Eğitim Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti. Türk-Rus Kültür Derneği kuracaklarını dile getiren üyeler, Başkan Gül'den dernek binası için yer tahsisi istedi




Kemer'de faaliyet gösteren Slav Kültür ve Eğitim Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti. Türk-Rus Kültür Derneği kuracaklarını dile getiren üyeler, Başkan Gül'den dernek binası için yer tahsisi istedi.


Kemer Slav Kültür ve Eğitim Derneği üyeleri, yeni yıl öncesinde çocukların için düzenlenen 'Yılbaşı Hayalleri' adlı etkinliğe gösterdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Mustafa Gül'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Etkinliğin, Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirildiğini hatırlatan Dernek Üyesi Nadya Pelit, "Derneğimiz adına size ve ekibinize teşekkür ederiz. Yaptığımız program, tüm katılımcıları oldukça memnun etti. Ayrıca Türk-Rus Kültür Derneği'ni kurmak için çalışmalara başladık. Yeni kuracağımız dernek için yer talebimiz olacak. Eğer yer talebimizi uygun görürseniz, çok mutlu olacağız" dedi. 


Başkan Mustafa Gül ise, şu anda dernek için hazır bir yer bulunmadığını belirterek, "Ama yeni imar planı ile zaman içerisinde sizlerin bu talebini değerlendirmeye alacağız. İnşallah Türk-Rus Kültür Derneğini Kemer'de kurar ve birlikte hizmete açarız" diye konuştu. 



Antalya Kemer Gözcü Gazetesi




Geri Dön