09 / 05 / 2024

Kenarda altın ve doları olan ne yapmalı? Uzman isimden çarpıcı açıklama geldi

Kenarda altın ve doları olan ne yapmalı? Uzman isimden çarpıcı açıklama geldi

Uzman isim İslam Memiş, kenarda altın ve doları olan yatırımcılar için çarpıcı açıklamalarda bulundu. ''Pozisyonunuzu alın'' diyen Memiş yatırımcılara altın ve dolar konusunda önemli açıklamalar yaptı.



ELİNDE DOLAR VE ALTINI OLANLAR DİKKAT!

Elinde altın ve doları olan yatırımcılar için İslam Memiş şu püf noktalara değindi: ''İki tür yatırmcı var benim yol arkadaşlarım ve bir de kendi bildiğini yapan var! Mesela benim şu an elimde dolarım var. 16.40- 16.80 bandı riskli. Aşağı bir eğilim olabilir. Bunu da TL üzerinden değil dolar karşısında en çok ne kaybetmişse onunla parite üzerinden takas ederek bir noktada açıkta kalmayarak önümüzdeki haftalar üzerinde kendini sorumuş oluyor.Haziran ayında tekrar bu yükselişlerin devam edeceğini ön görüyorum.''

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten ezber bozan tarih açıklaması geldi! Bu rakam daha erken geliyor...

Doların gücü altını uçurdu! Gram altın 2022 senesinde yüzde 28 kazandırdı!

Altın kahini açıkladı! Gram altında direnç seviyesi kırıldı, rekora koşuyor! İşte o seviye...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön