04 / 05 / 2024

Kent İncek'te yaşam başladı!

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...



Doğayla iç içe yaşam sunuyor

Kent İncek projesi hakkında önemli açıklamalar yapan Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, lüks ve yüksek standartlı 5 farklı tipte konutların yern aldığını kaydederek, "Mogan Gölü manzaralı Kent İncek projesinde, farklı boyuttaki daire seçenekleri kalite ve konforun adresi olurken, proje hem şehir merkezine kolay ulaşım hem de doğayla iç içe bir yaşam alanı sunacak” dedi.

Kent İncek te yaşam başladı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’a özel proje

Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, Kent İncek projesinin dışında süren projeler hakkında da bazı bilgiler verdi. Ankara’nın ilk AVM si olan Galleria AVM’yi “Strip mall” konsepti ile yeniden düzenlediklerini ve kiralamasını tamamlayarak hizmete açtıklarını söyleyen Efe Bezci,  başkent Ankara’da ‘Avrupa’nın En Büyük Outleti’ projemizin geliştirme çalışmalarının da aynı hızla sürdüğünü söyledi.

Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci ayrıca yaptığı açıklamada The BO Viera ile Bodrum’un en büyük inşaat, çevre, plan ve peyzaj revizyonunu hayata geçirdiklerini dile getirdi. Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci, toplam 150 dönüm arazi üzerinde tamamı deniz ve gün batımı manzaralı toplamda 315 villa ve rezidanstan oluşan, Hilton grubunun üst segment, soft branded markası CURIO’nun 85 odalı otelinin yer aldığı, arazinin doğal eğimlerini çok başarılı biçimde kullanan, mimarinin peyzajın içerisinde eridiği The BO Viera tamamlandığında Bodrum’un doğasına saygılı en önemli projesi olacağını da sözlerine ekledi.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!


Geri Dön