27 / 04 / 2024

Kent Meydanı AVM'de minikler için dolu dolu bir yarıyıl tatil programı başlıyor!

Kent Meydanı AVM'de minikler için dolu dolu bir yarıyıl tatil programı başlıyor!

Kent Meydanı AVM bu yarıyıl tatilinde minikleri unutmadı ve onlara birbirinden eğlenceli etkinlikler ve sürprizler hazırladı. Kent Meydanı AVM’nin kendileri için hazırladığı bu eğlenceli tatil aktivitelerini gören minikler, yarıyıl tatilini iple çekecekle



Her yıl olduğu gibi bu yıl da yarıyıl tatilinde birbirinden renkli aktivitelere imza atacak Kent Meydanı AVM’de Mini İşler Evi hafta içi Yarıyıl Programı: 15.30-17.00 saatleri arasında 27 Ocak Pazartesi ‘Çuvalları Yarıştırıyoruz’, ‘Kuklalarımızı Oynatıyoruz’, 28 Ocak Salı ‘Dengede Taşımacılık Yapıyoruz’, ‘Balonlara Saldırıyoruz’, 29 Ocak Çarşamba ‘Topları Hoplatıyoruz’, ‘Mendilleri Yakalıyoruz’, 30 Ocak Perşembe ‘Sandalye Yakalıyoruz’, ‘Sebze-Meyve Topluyoruz’ ve 31 Ocak Cuma ‘Engelleri Aşıyoruz’, ‘Balonları Yok Ediyoruz’.

Mini İşler Evi hafta sonu Yarıyıl Programı:15.00-15.45 ve 16.15-17.00 saatleri arasında 25 Ocak Cumartesi ‘Denge Yürüyüşü’, ‘Çatlak Patlak Oyunu’, 26 Ocak Pazar ‘Çemberden Geç Oyunu’, ‘Attım-Tuttum’, 1 Şubat Cumartesi ‘Şut ve Gol’, ‘Çorap Giydirme’ ve 2 Şubat Pazar ‘Top Süpürme’, ‘Balık Tutma’ etkinlikleri yapılacaktır.

Mini Akademi Yarıyıl Programı ise: saat 16.00-17.00 ve 17.15-18.00 saatleri arasında 25 Ocak Cumartesi ‘Vazo Tasarım’ Atölyesi, ‘Keçe Tasarım’ Atölyesi ve 1 Şubat Cumartesi ‘Gölge Oyunu Atölyesi (Karagöz-Hacivat)’, ‘Çiçek Renklendirme Atölyesi(Bitkiler Videosu)’ etkinlikleri yapılacaktır. 

Ayrıca yetişkin ve çocuk olmak üzere iki ayrı konseptte birbirinden bağımsız olarak interaktif sahne şovları gerçekleştiren Kerem Eser; jonglörlük, illüzyon, unicyle, clown oyunculuğu ve gösteri sanatlarının birçok uzmanlık alanını harmanlayarak “Kerem Eser Show” sahne performansıyla miniklere eğlenceli şovlar sergileyecek. Minikler tatilde Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı Etkinlik Alanında 3-9 Şubat tarihlerinde Saat: 13.30-16.00 arasında Kerem Eser Paytak Show ile eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşayabilecekler. 



Geri Dön