28 / 04 / 2024

Kentplus Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

Kentplus Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Kadıköy

Kentplus Kadıköy daire fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kentplus Kadıköy Konutları projesi kapsamında yer alan dairelerin 2016 senesinde müşterilerine teslim edilmesi planlanıyor



Kentplus projesi, Anadolu Yakası içinde Kadıköy Bölgesi'nde hayata geçiriliyor.  Kentplus Kadıköy  daire fiyatları ne kadar sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Kentplus Kadıköy Evleri,  Emay İnşaat  tarafından yükseliyor. 1.561 konuttan meydana gelen Kentplus Kadıköy Evleri kapsamında toplam arsa alanı 27 bin metrekare olarak belirlendi. 


Kentplus Kadıköy Konutları kapsamında ilk etapta satışlar tamamlandı. 3 bloktan oluşan projede bloklar 25 katlı tasarlandı. 


Kentplus Kadıköy daire fiyatları ne kadar?


Kentplus Kadıköy Konutları kapsamında ikinci etapta ön talep toplanıyor. 


Kentplus Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

Kentplus Kadıköy daire fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı henüz belirlenmedi. 


Kentplus Kadıköy Konutları satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Kentplus Kadıköy Konutları teslim tarihi 2016 senesinin Ağustos ayı olarak belirlendi. Projede oyun alanları, açık - kapalı otopark, spor tesisi,  yürüyüş parkuru, kuru temizleme, açık yüzme havuzları,vale, fitness center ve sauna yer alıyor. 


Kentplus Kadıköy Konutları iletişim

Telefon: 444 20 01

Web Adresi: www.kentplus.com


projeye sor



Geri Dön