28 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm Gölcük'ü hareketlendirecek!

Kentsel dönüşüm Gölcük'ü hareketlendirecek!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Kadınlar Meclisi toplantısını, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirdi. Ellibeş, Gölcük'teki dönüşümle ilgili bilgiler verdi.



Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Kadınlar Meclisi toplantısını, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Mehmet Ellibeş Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve Kadın Meclis Başkanı Nurten Turnalı Özgören de hazır bulundu.


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Kadınlar Meclisi toplantısını, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirdi. Toplantıda ilk kısa konuşma yapan Nurten Turnalı Özgören’den sonra söz alan Başkan Ellibeş, “Bizler ölümü hatırlamalıyız, bizler burada bir deprem yaşadık şuanda da birinci derecede deprem bölgesiyiz ancak insanlarımız eskiden ders almamıştır, bu anlamda ölümü her zaman hatırlamalıyız” dedi.


“SEVGİ HER KAPIYI ARALAR”


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, konuşmasında daha sonra şunları dile getirdi: “Sevginin açamayacağı kapı yoktur, yardımlaşmayı, paylaşmayı hep birlikte yapmalıyız, Gölcük’te birçok ilden insanlar bulunmaktadır, bizler bunlarla birlikte sevgi ve kardeşlik içerisinde yaşıyoruz ve yaşamayı da hak ediyoruz” dedi.


GÖLCÜK AYAĞA KALKTI


Gölcük depremden sonra büyük bir ayağa kalkmıştır, alt yapısı, üst yapısı, sportif sahaları, sosyal ve kültürel anlamda da her faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz, bu vesileyle Gölcük’ü üst düzeylere çıkartmalıyız, devletimiz bizleri görmesiyle birlikte yatırımlarımızda da bizleri destekliyorlar, işte bunlardan biri de Gölcük’te başlatacağımız kentsel dönüşümdür, Kentsel dönüşümde yapacağımız çalışmalarımızda da alt yapıyı da kentsel dönüşüme göre yapacağız” dedi


Gölcük Haber Gazetesi


Geri Dön