14 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm Gölcük etkisi

Kentsel dönüşüm Gölcük etkisi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Kadınlar Meclisi toplantısını, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirdi. Ellibeş, Gölcük'teki dönüşümle ilgili bilgiler verdi.

Kentsel dönüşümün başarısı okur yazarlıkta gizli! Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmamalı!

Geçen yıl yaşanan 6 Şubat depremlerinin yıkıcı sonuçları deprem bilincini biraz daha yüksek bir seviyeye taşıdı ve kentsel dönüşümü gündemin ana konusu haline getirdi.

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi yaklaşık 3 milyar TL’ye mal oldu!

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci etap kapsamında 618 adet konutun temel atma töreni 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 12.00’de yapılacağı duyuruldu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm kredisi alırsam kaç ay vadeyle aylık ne kadar öderim? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Kentsel dönüşüm kredisinde adım atılmasının ardından vatandaşlar destek paketinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri ne olacak?

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

Kentsel dönüşüm Gölcük etkisi Haberi

Kentsel dönüşüm Gölcük etkisi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Kadınlar Meclisi toplantısını, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Mehmet Ellibeş Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve Kadın Meclis Başkanı Nurten Turnalı Özgören de hazır bulundu.


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Kadınlar Meclisi toplantısını, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirdi. Toplantıda ilk kısa konuşma yapan Nurten Turnalı Özgören’den sonra söz alan Başkan Ellibeş, “Bizler ölümü hatırlamalıyız, bizler burada bir deprem yaşadık şuanda da birinci derecede deprem bölgesiyiz ancak insanlarımız eskiden ders almamıştır, bu anlamda ölümü her zaman hatırlamalıyız” dedi.


“SEVGİ HER KAPIYI ARALAR”


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, konuşmasında daha sonra şunları dile getirdi: “Sevginin açamayacağı kapı yoktur, yardımlaşmayı, paylaşmayı hep birlikte...