03 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm inşaat firmaları için iyi bir reklam unsuru oldu!

Kentsel dönüşüm inşaat firmaları için iyi bir reklam unsuru oldu!

Kentsel dönüşüm firmalarının reklam silahlarından biri olmaya başladı. Bulut İnşaat, eski evini getirenlere, Esenyurt'taki yeni projelerinden ev verecek. Böylece bir ayda 2 bin 500 daire satacak...



Hemen hemen her sektörün bir ucundan tutarak kendine pay çıkardığı kentsel dönüşüm, dev inşaat firmaları için yeni bir pazarlama yöntemine dönüşüyor. Yeni projelerinde ilgisi olsun olmasın kentsel dönüşümün bir şekilde adını geçirmeye başlayan firmalar içinde Bulut İnşaat'ın kampanyası en dikkat çekeni oldu. Son bir haftadır açık hava ve TV reklamları ile kendi 'kentsel dönüşümünü' tanıtan Bulut İnşaat, 'eski çamaşır makinenizi getirin yerine yenisini verelim, derecesine esli dairesinin anahtarını getirene, karşılığında Esenyurt'taki projelerinden daire veriyor.

Kentsel dönüşüme bu şekilde katkı yapmayı planlayan firma, bir yandan da satışların zorda olduğu bir dönemde mevcut daire stoğunu tüketeceğe benziyor. 


Bulut İnşaat, bir ay sürecek kampanyası ile eski evler karşılığında yeni projelerinden toplam 2 bin 500 daireyi satmayı hedefliyor.Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, şimdiden 1000'in üzerinde müracaat aldıklarını, gelen telefonların da 20 bini bulduğunu söylüyor. 


Geri Dön