02 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm tırları yarısı bizden kampanyası için İstanbul'da!

Kentsel dönüşüm tırları yarısı bizden kampanyası için İstanbul'da!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli dönüşüm kampanyasıyla ilgili olarak gezici tırlardaki uzmanları İstanbullulara ulaştırıyor.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" ismini taşıyan ve yüzleri güldüren dönüşüm kampanyasıyla ilgili olarak gezici tırlardaki uzmanları İstanbullulara ulaştırıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, mega kent İstanbul'un dönüşümü için çalışmalara da hız verildi. 

Mega kent İstanbul'u, "Yüzyılın Dönüşümü"ne hazırlamak amacıyla yola çıkan bilgilendirme tırları, yol haritasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu "Yarısı Bizden" kampanyasının dışında kentsel dönüşüm projelerinin detaylarını vatandaşlara yerinde anlatacak.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre İstanbul'un toplamda 39 ilçesini gezecek olan bilgilendirme tırlarında vatandaşlar, "Yarısı Bizden" ve kentsel dönüşüm konuları ile ilgili olarak bakanlığın uzman personeliyle yüz yüze görüşerek merak ettiği sorulara ilişkin bilgi alabilecek.

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli dönüşüm kampanyası ile ilgili detaylar...

Kentsel dönüşüm tırları yarısı bizden kampanyası için İstanbul da!

BAĞCILAR VE ÜSKÜDAR İLK DURAKLAR OLDU

15 Ocak tarihinde yola çıkan iki tır, mega kent İstanbul'da ilk olarak Bağcılar ve Üsküdar'a uğradı. Bağcılar Meydanı ile Üsküdar Meydanı'ndaki Mihrimah Sultan Camisi önünde hizmet veren bilgilendirme tırlarına İstanbulluların talebi de ilk günden yoğunlaştı.

Bilgilendirme tırlarını ziyaret eden ve akıllarına takılan soruları uzmanlara soran vatandaşlar, "Yarısı Bizden" kampanyası ve kentsel dönüşüm konularında Bakanlık personelinden detaylı bilgi de aldı.

Bağcılar ve Üsküdar'da 20 Ocak 2024 tarihine kadar konuşlanacak olan tırlar, 21-27 Ocak tarihleri arasında ise Bahçelievler ve Pendik ilçelerini ziyaret edecek.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın başlatmış olduğu "Yarısı Bizden" kampanyası ile vatandaşlara 700 bin Türk Lirası hibe, 700 bin Türk Lirası kredi ve 100 bin lirası da tahliye olmak üzere toplam 1,5 milyon Türk Lirası destek verilecek.

Özak GYO Maltepe projesinde tapu devri yapıldı!

Eskişehir  TOKİ  mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Japonya'da 2023 yılında iflas eden inşat şirketlerinin sayısı 1.693 oldu!


Geri Dön