06 / 05 / 2024

Kentsel Dönüşüm yüzünü güldürdü!

Kentsel Dönüşüm yüzünü güldürdü!

Kentsel dönüşüm kapsamında dört dairesi ve iş yeri yıkılan Mehmet Türk, ''Depremde evim hasar gördü. Kentsel dönüşüm kapsamında evimin yıkılmasına evet dediğim için pişman değilim'' dedi...



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidarı kaybetme pahasına da olsa kentsel dönüşümü başlatacaklarını açıklamasının ardından, Esenler'de düzenlenen kentsel dönüşüm kapsamında dört dairesi ve iş yeri yıkılan Mehmet Türk, ''Evimin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasına seve seve imza attım. Depremde dayanıklı inşa edilecek yeni evimde daha rahat olacağıma inanıyorum'' dedi.

Kendisini arayan herkese hiç düşünmeden kentsel dönüşüme'Evet' demelerini söylediğini ifade eden Türk, bu süreçte kentsel dönüşümü karalamak isteyenlerin dedikodularına itibar edilmemesini istedi. En büyük desteği Esenler Belediyesi'nden gördüklerini ifade eden Türk, ''Birlik Mahallesi'ndeki evimize taşındık. Taşınma giderleri için belediyeden 3 bin lira destek aldık. 500 lira kira desteği her ayın ilk haftasında hesabımıza yatıyor'' dedi.

Kentsel dönüşüm çalışmalarının Esenler Havaalanı Mahallesi'nde 72 bin metrekarelik bir alan üzerinde bir kaç ay içinde başlayacağını belirten Türk, yeni evlerin ise 24 ay sonra kendilerine teslim edileceğini söyledi.


Geri Dön