04 / 05 / 2024

Kepez Hastanesi 29 Ekim 2015'te tamamlanacak!

Kepez Hastanesi 29 Ekim 2015'te tamamlanacak!

80 milyon liranın üzerinde bir maliyetle yapılacak olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.




Kepez Sütçüler bölgesinde 52 dönümlük araziye 80 milyon liranın üzerinde bir maliyetle yapılacak olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.


Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Kepez tarihinin en büyük yatırım projesini temelini atıyoruz. 20 yıllık bir rüyayı gerçekleştiriyoruz.”vdedi.


Kepez Sütçüler bölgesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle inşa edilecek olan Kepez Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin temel atma töreni, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan 

Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü ve çok sayıda davetli ile protokol üyesi katıldı.



Antalya Hilal



Geri Dön