07 / 05 / 2024

Kepez Hastanesi

Kepez Hastanesi

İnşaatı tamamlanan Kepez Hastanesi'nin yılbaşından sonra hasta kabulüne başlayacağı açıklandı. 150 milyon lira maliyetle yapılan Kepez Hastanesi, Antalya’nın, ilk engelli dostu ve tablet hastanesi olacak.

Kepez Hastanesi 29 Ekim 2015'te tamamlanacak!

80 milyon liranın üzerinde bir maliyetle yapılacak olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya'nın Kepez ilçesine inşa edilen Antalya Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hastanenin şantiye alanında inceleme yaptı. 

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Sağlık Bakanlığı'nca Kepez'de yapılması planlanan 1078 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatına start verildi.

Kepez Devlet Hastanesi ticareti canlandırdı!

TOKİ tarafından Antalya'da 49 dönümlük arazide inşa edilen Kepez Devlet Hastanesi, Sütçüler bölgesini önemli bir ticaret merkezi haline getirdi.

Kepez Devlet Hastanesi'nin yolları düzenleniyor!

Antalya 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yollarını modernize edilerek hastanenin çevresi güzelleştiriliyor.

Kepez Devlet Hastanesi'ne yeni yollar!

Kepez Belediyesi, ilçenin en önemli yatırımlarından biri olan 350 yataklı devlet hastanesinin oluşturacağı trafik yoğunluğunu dikkate alarak, bölgeye ulaşımı sağlayan yolları yeniliyor.

Çanakkale Kepez Devlet Hastanesi'ne yol yapılmalı!

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, dün olağan aylık basın toplantısı gerçekleştirerek, belde gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi açılıyor!

Antalya’da hizmete girecek olan 300 yataklı Kepez Devlet Hastanesi, Türkiye’nin kağıt kullanılmayan ilk ve tek dijital hastanesi olacak.

Antalya Kepez'de Onkoloji Merkezi inşa ediliyor!

Kısa Bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak olan Kepez Devlet Hastanesi'nin bahçesinde atıl halde kalan poliklinik binası, 48 koltuklu iki adet kemoterapi salonunun bulunduğu Onkoloji Merkezi oluyor.

Antalya Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi'nde son durum!

Antalya Kepez'de Sütçüler Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ederken yol ve kanalizasyon altyapısının tamamlanmaması tartışma konusu oldu. Yapılan açıklamada müteahhitlerin risk almak istememesi sebebi ile çözüme bağlanamadığı açıklandı.

Kepez Devlet Hastanesi tanıtıldı!

Kepez Devlet Hastanesi hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, daha sonra mahalle başkanlarıyla belediyenin nostaljik otobüsüyle hastaneye gitti. Bu yolculukta Tütüncü, otobüsün hikayesini anlattı.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Antalya'daki 54 bin 3017 metrekare kapalı alana sahip 3 ana bloktan oluşan ve yüzde 90 oranında tamamlanan 300 Yataklı Yeni Kepez Devlet Hastanesi’nin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Kepez'de sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor!

Kepez Belediyesi, ilçeye sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Sütçüler ve Şehir Hastanesi'nin yanı sıra mahallelere de aile sağlığı merkezleri yapılıyor.

Kepez'de 5 mahalleye daha aile sağlığı merkezi geliyor!

350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi, 1000 yataklı şehir hastanesi ve 50 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi yatırımlarıyla sağlığın merkezi olan Kepez’de, vatandaşların Aile Sağlığı Merkezi (ASM) talepleri de karşılanıyor.

Kepez Hastanesi Haberi

Kepez Hastanesi

Kepez Devlet Hastanesi, yılbaşından sonra hasta kabulüne başlayacak. 2010 yılında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün girişimleriyle yatırım programına alınan Kepez Hastanesi, aynı zamanda Antalya’nın, ilk engelli dostu ve tablet hastanesi olacak.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sağlık Bakanlığı ile işbirliği ile Sütçüler bölgesine inşa edilen hastanenin maliyeti yaklaşık 150 milyon lira olarak belirlendi. Hastanenin temeli, 3 Mart 2014’te atılmıştı.


GEÇİCİ KABUL YAPILACAK


Kepez Devlet Hastanesi Koordinatör Başhekimi Opr. Dr. Adil Gökmen, hastane hizmet binasının geçici kabulünü önümüzdeki aylarda yapacaklarını söyledi. Gökmen, Kepez Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne ise 2016’nin ilk aylarında başlayacaklarını aktardı. Başhekim Gökmen, hastanede 109 çift, 98 tek kişilik oda, 76 yoğun bakım yatağı ve 13 birinci sınıf ameliyathanenin bulunduğunu belirtti. Kepez Devlet Hastanesi, 76 yoğun bakım yatağı ile...