15 / 05 / 2024

Keşan'da TOKİ'nin yaptığı sosyal konutların sahipleri belirlendi!

Keşan'da TOKİ'nin yaptığı sosyal konutların sahipleri belirlendi!

TOKİ ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü iş birliği ile Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yapılan 1+1 ve 2+1 nitelikli toplam 736 konutun hak sahiplerini belirlemek için noter huzurunda yapılan çekilişte ilk kurayı Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı çekti...




Edirne’nin Keşan ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 736 sosyal konut, kura ile sahiplerini buldu.


Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yaptırılan konutlar için Keşan Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda kura çekildi.  TOKİ  ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü iş birliği ile Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yapılan 1+1 ve 2+1 nitelikli toplam 736 konutun hak sahiplerini belirlemek için noter huzurunda yapılan çekilişte ilk kurayı Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı çekti. Dınkırcı'nın kurasında Yaşar Onuk çıktı.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Engelli ve Yaşlı Yardımları Daire Başkan Vekili Arzu Bozol Keleş ülke genelinde sosyal yardım ve hizmet faaliyetlerine devam ettiklerini bildirdi.


Zaman


Geri Dön