27 / 04 / 2024

Keskinoğlu 250 bin liraya anaokulu yaptırıyor!

Keskinoğlu 250 bin liraya anaokulu yaptırıyor!

Hayırsever işadamı ve Keskinoğlu şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keskinoğlu, Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde 250 bin liraya mal olacak bir anaokulu yaptırıyor  



Hayırsever işadamı ve Keskinoğlu şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keskinoğlu, Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde 250 bin liraya mal olacak bir anaokulu yaptıracak. Daha önce de Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde bir Anadolu lisesi ile iki kız öğrenci yurdu yaptıran Keskinoğlu, 'Sadece Akhisar değil, Kırkağaç da bizim. Eğitim alanındaki hayır işlerimizi farklı ilçelerde de sürdüreceğiz' dedi. Keskinoğlu, anaokulu yapımı çalışmalarına hemen başlanacağını, 3 ay içerisinde de bitirileceğini söyledi.

Manisa Valisi Celalettin Güvenç'in de katıldığı imza protokolü için bir tören düzenlendi. Törene Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Turgut da katıldı. İlçenin çocuklara dönük sosyal alan konusundaki eksiklerinin giderilmesi için de çalışmalar yapıldığını kaydeden Vali Güvenç'in tören sırasındaki ısrarı üzerine işadamı İsmail Keskinoğlu anaokulunun yanı sıra bir de çocuk park, yapılmasına karar verdiklerini açıkladı.

Vali Güvenç, 'Sanayimizin gururu firmalardan Keskinoğlu, Gelenbe'de de önemli yatırımlar yaptı. Bereketli geçen bir yılın ardından da Kırkağaç'ta bir anaokulu yaptırmaya karar verdi. Tüm halkımız adına ben kendisine teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız da hem konum olarak hem de büyüklük olarak çok güzel bir arsayı bize tahsis ediyor. Belediye meclisinde hızla karar alıp o bölgede de Kırkağac'ın ikinci anaokulunu yapmış olacağız' dedi.
Habertürk
 


Geri Dön