28 / 04 / 2024

Keten Çamlıca Konakları satışa çıkıyor!

Keten Çamlıca Konakları satışa çıkıyor!

Keten Çamlıca Konakları projesi satışa çıktı. Proje İstanbulun en nezih semtlerinden biri olan Çamlıcada Keten İnşaat tarafından inşa ediliyor. Konakların her birinin kullanım alanı 430 metrekare olarak belirlendi



İstanbulun en nezih semtlerinden biri olan Çamlıcada tarih yeniden Keten İnşaatla hayat buluyor. Semtin tarihi dokusuna uygun cephe tasarımı, eski Çamlıca konaklarını yeniden yaşatıyor. Her ayrıntısına özen gösterilerek planlanan Keten Çamlıca Konakları Çamlıcaya yeni bir soluk getiriyor.

Titizlikle tasarlanmış mimari mimari üslubu ve bahçeleriyle kentin içinde doğal bir yaşam alanı vadeden projede altı adet konak bulunuyor. Konakların her birinin kullanım alanı 430 metrekare. Konaklar 6 oda ve 2 salondan oluşuyor.

Toplam 7 bin 200 metrekare inşaat alanı bulunan Keten Çamlıca Konakları projesinde 3 bin metrekarelik garaj alanı yer alıyor.
Geniş bahçe ve peyzaj düzenlemesiyle dikkat çeken Keten Çamlıca Konakları projesinde çocuk oyun alanları da yer alıyor. Projede ayrıca yürüme parkuru, çok amaçlı tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası mevcut. Telefon: 0-212-233 49 10


[email protected]

http://www.keteninsaat.com.tr/index.phpid=230000





Nagihan Arat/Emlakkulisi.com



















Geri Dön