04 / 05 / 2024

2012 yılı beyaz inşaat projeleri

2012 yılı beyaz inşaat projeleri

Beyaz İnşaat; 2012 yılında 4 yeni projeyi görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. İnşaat sektöründeki yaşamına dolu dizgin devam eden Beyaz İnşaat; İstanbul"un birçok merkezi bölgesinde proje yapım çalışmalarına devam ediyor

2012 yılının otomobil fiyatları şaşırttı! Şimdi bu paraya iPhone bile alınmıyor!

Otomobil fiyatları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2012 yılının otomobil fiyatlarını paylaşarak, şimdi bu fiyatlara iPhone bile alınmadığını söyledi.

Türkiye zeytin ve zeytinyağı üretiminde son 11 yılın rekorunu kırdı! Hedef dünya birincisi olmak!

Zeytincilik sektörü son 20 yılda gerçekleştirdiği yatırımların meyvelerini topluyor. Sektör özellikle zeytinyağı üretiminde 2012 yılının ihracat rekorunu, bu yılın ilk yarısında kırdı. Sektörün hedefi ise zeytin üretiminde dünya birincisi, zeytinyağı üretiminde ise dünya ikincisi olmak.

Altın fiyatları 8 yılın zirvesinde!

Küresel piyasalarda Kovid-19 pandemisine bağlı önlemlerin öngörülenden uzun süreceğine ilişkin beklentilerin güç kazanmasıyla altın fiyatları ons başına 1.760 doları aşarak 2012 yılının ocak ayından bu yana en yüksek düzeye yükseldi.

Çatalhöyük kazıları 22'nci yılını tamamladı!

Yapı Kredi’nin ana sponsorlarından olduğu, 2012 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne giren Çatalhöyük kazıları 22. yılını tamamladı.

2018 yılına kadar 159 dönüşüm projesi tamamlanacak!

Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen, 2012 yılından bugüne kadar ilan edilen 159 riskli alan projesinin tamamının proje çalışmalarının başladığını ve büyük çoğunluğunun 2018 yılında tamamlanacağını açıkladı.

1991 yılında Beyaz Saray İşhanı'nın değeri 40 milyar liraymış!

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın altıda bir hisse sahibi olduğu, Beyazıt Meydanı'na bakan 200 kadar dükkanı olan Beyaz Saray İşhanı'nın 1991 yılındaki piyasa değeri 40 milyar liraymış.

Torunlar Paşabahçe Beykoz projesi bu yıl başlıyor!

Torunlar GYO, 2012 yılında 355 milyon TL'ye satın aldığı Beykoz'daki Paşabahçe Tekel Fabrikası arazisi için proje hazırladı. Torunlar GYO, Osmanlı mimarisinde yapacağı Paşabahçe otel projesini bu yılın ikinci yarısına yetiştirmeye çalışıyor.

Antalya 100.Yıl Projesi'nde son durum!

Sayıştay, 100.Yıl Projesi’nin iptali nedeniyle 2012 yılında da 354 bin lira kamu zararı oluştuğuna, bu zararın da dönemin belediye başkanı Akaydın ve meclis üyelerinden faiziyle tahsiline karar verdi

Ilgaz Dağı geçiş tüneli bu yıl sonu açılıyor!

TÜRKİYE'nin en uzun tünellerinden birisi olan Ilgaz Dağı geçiş tünelinde inşaat tüm hızıyla sürüyor. 2012 yılında başlayan tünel inşaatının bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

1983 yılında Beyaz Köşk ''Müzik Sarayı'' olacakmış!

1983 yılında Emirgan Korusu'nun tarihi yapılarından Beyaz Köşk, ''Müzik Sarayı'' olarak hizmete açılacakmış. Köşkün içinde geniş bir plak koleksiyonu ile müzik kitaplarının bulunduğu müzik kütüphanesi de kurulacakmış.

1981 yılında Beyazıt Meydanı yeniden düzenlenecekmiş!

İstanbul'un üç tarihi meydanından biri olan, 27 Mayıs İhtilali'nden sonra ismi Hürriyet Meydanı olan Beyazıt Meydanı, 1981 yılında ''Hürriyet Meydanı'nı Yumuşatma Planı'' adı verilen tadilat çalışmasıyla eski çehresine kavuşturulacakmış.

1966 yılında Eminönü - Beyazıt yolu için istimlaklere başlanmış!

1966 yılında, Eminönü - Beyazıt yolunun yapılması için Belediye gerekli hazırlıklara başlamış. 58 bina istimlak edilecekmiş. Belediye bütçesinden istimlak bedeli olarak 5 milyon 700 bin lira ayıracakmış.

1965 yılında Beyazıt - Eminönü yolunun açılmasına başlanacakmış!

1965 yılında, trafik tıkanıklığını halletmek üzere, Beyazıt - Eminönü yolunun açılmasına başlanacakmış. Belediye, Beyazıt Meydanı ile Eminönü'nü birbirine bağlayacak yol için bütçesine 1 milyon liralık tahsisat koymuş.

2012 yılı beyaz inşaat projeleri Haberi

2012 yılı beyaz inşaat projeleri

Beyaz İnşaat,2011'i Beyaz City, Eyüp'te açılışını yeni gerçekleştirdiği White Hill ve açılışlarını 2012'de gerçekleştirecekleri Avcılar'da Beyaz Spot Center, Beylikdüzü'nde White Corner projeleri ile geride bıraktı.
Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Beyaz, 2012 yılında da hız kesmeden biri Topkapı'da, 3'ü Beylikdüzü'nde olmak üzere toplamda 4 önemli projeye imza atacaklarının altını çizdi. Toplu konut, otel ve cadde konsepti olarak hayata geçirmek istedikleri Topkapı projesi için arazi anlaşmalarının devam ettiğini belirten Beyaz, Beylikdüzü'ndeki 2 proje için de çalışmalara başlanıldığını belirtti.

2012'de de yine farklı konsept ve tasarımları ile dikkat çekecek projelere imza atacaklarını belirten Muzaffer Beyaz sözlerini şöyle sürdürdü: 'Beylikdüzü'nde hayata geçireceğimiz Mega Center...