28 / 07 / 2024

balıkevi restoran

balıkevi restoran

Çetin Kırışgil, İstinyepark’taki Balıkev restoranında ‘yeni balık yemekleri’yle ünlendi. Önce ‘somon döner’ yapan, sonra ‘fishkender’i de geliştiren Kırışgil, 54 kişinin çalıştığı restoranda 5 milyon lira ciro yakaladı. Kırışgil, Çanakkale’de ‘somonton’ f

Anadolu Kavağı'nda 8.1 milyon TL'ye icradan satılık balık restoranı!

Beykoz Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Anadolu Kavağı Mahallesi, 399 ada 3-4 parselde yer alan 4 katlı balık restoranını 8 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Airbus Restaurant Cafe hizmete açıldı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Türk Hava Yolları (THY) tarafından uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan "Airbus A340" tipi yolcu uçağı, restoran ve düğün salonu olarak hizmete açıldı.

Lara'daki falez kıyısında yer alan plajlar düzenlemeye giriyor!

Antalya'nın ünlü restoranlarından Lara Balıkevi'nin 1'inci Derece Doğal SİT alanı falez kıyısında yer alan plaj noktasında Muratpaşa Belediyesi'nce yapılmak istenen düzenleme gerginliğe neden oldu.

Hendek Gençlik Merkezi Atlantis Eğlence'ye kiralandı!

Hendek Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ihalede Hendek Gençlik Merkezi içerisinde bulunan çocuk dünyası, bowling salonu, kafeterya, 3D sinema salonu, kapalı yüzme havuzu, düğün salonu ve balık restoran kiraya verildi.

Muratpaşa'da binaların tamamı boyanacak!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, dün Lara Balıkevi'nde, CHP Milletvekili aday adaylarına yönelik bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdi. Uysal, "Turizm kentinde renk uyumu olacak, binaların %70 beyaz kalanı ise diğer renkler olacak." dedi.

G Balık Restoran'ın Kazakistan şubesi açılıyor!

Taha Altaylı: Bugüne kadar farklı sektörlerde birer dünya markası haline gelmiş şirketlerle Kazakistan ve Türkiye'de ortaklıklar yaptık. Dünya markası haline gelmiş olan Reina grubu içerisindeki G Balık'ı Kazakistan'a taşımaya karar verdik.

Big Chefs İstanbul’daki 8’inci şubesini Tarabya'da açtı!

Eski Tarabya Plajı ve yanındaki Le Pecheur isimli balık restoranı şimdi Big Chefs zincirinin bir halkası.

Çetin Kırışgil Çanakkale'de somonton fabrikası kuruyor!

Çetin Kırışgil, İstinyepark'taki Balıkev restoranında ‘yeni balık yemekleri'yle ünlendi. Önce ‘somon döner' yapan, sonra ‘fishkender'i de geliştiren Kırışgil, 54 kişinin çalıştığı restoranda 5 milyon lira ciro yakaladı. Kırışgil, Çanakkale'de ‘somonton' f

Antalya Konyalılar Et Balık Restoranı devren satlık! 1 milyon 750 bin TL'ye!

Antalya Lara'da faal durumdaki Antalya Konyalılar Et Balık Restoranı devren satışa çıkarıldı

Mustafa Pilav, 16 milyon dolara yeni bir restoran açtı!

Ünlü politikacıların uğrak yeri olan Sarayburnu'ndaki Sur Balık'ın sahibi Mustafa Pilav, neredeyse bir fabrika fiyatına yeni bir restoran açtı

İzzet Çapa Süpermarket isimli restoranı açtı!

İzzet Çapa'nın 14 Aralık Salı gecesi Longtable'ın yerine açılacağı Süpermarket adlı restoranı için özel tarifler veren Oliver, lüks tarzda dekore edilen mekânın fotoğraflarını görünce bayılmış  

Rıza Büyükuğur'un gelecek planı organik bir restoran

Mekanlarında organik ürünler kullanmaya çalıştıklarını söyleyen İstanbul Doors Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Büyükuğur, “Hatta, bir organik restoran açmayı da planlıyoruz” dedi

balıkevi restoran Haberi

balıkevi restoran

 

ÜÇ tarafı denizlerle çevrili bir ülke olmamıza rağmen henüz yeterince balık tüketmiyoruz ama son yıllarda bu konuda da büyük atak yaşanıyor. Bir taraftan su ürünleri ihracatı hızla yükselirken (2011 yılı 447.8 milyon dolar) bir taraftan da balık restoranların sayısı artıyor. İstinyepark’taki Balıkev, 54 kişilik ekibiyle ayda 22 bin kişiyi ağırlarken restoranın sahibi Turkbalık Su Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Kırışgil, yeni ‘balık yemekleri’ deneyerek ünleniyor. Yakında İstiklal Caddesi’ndeki Demirören AVM ile Florya’daki Akvaryum’da yeni restoranlar açacacağını belirten Kırışgil, “Önce somon döner yaptık; çok tuttu. Ardından fishkender yaptık o da çok sevildi. Şimdi somonton konserveye giriyoruz. Gelibolu’da somonton ve ‘hazır somon döner’ üretimi için tesis yatırımı yapıyoruz” diyor. Kırışgil, şöyle başlıyor öyküsünü anlatmaya: Sinoplu ama Ortaköylü Sinopluyum ama...