Steak House Haberi
ETİN pişirilmesinden içine konulacak malzemelere kadar her şey özenle seçiliyor. Kullanılan malzemeler büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Müşterilerine sağlıklı ve lezzetli et sunmak için kendi çiftliğini kuranlar bile var. Sadece et değil ekmek ve soslar da özel olarak üretiliyor. Evet, tüm dünyada hızla yayılan steak house trendi şimdi Türkiye'de yaygınlaşıyor. Bu tarz restoranlar son birkaç yıldır yoğun olarak açılmaya başladı. Beklentilerin üzerinde taleple karşılaşan bu markalar, şimdi şubeleşme yarışına girmiş durumda. BİG CHEFS Franchise bedeli 100 bin dolar Big Chefs restoran zinciri 2007 yılında Ankara'da, Gamze Cizreli tarafından kuruldu. 2009'da YKM Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Tan'ın ortak olmasıyla hızlı bir büyüme sürecine girdi ve şube sayısını 12'ye çıkardı. Bu şubelerin altısı franchise, altısı şirket tarafından işletiliyor. Halen İstanbul'da altı, Ankara ve Mersin'de üç,...