28 / 04 / 2024

Kia Ceed Sportswagon'da son dakika! Yeni fiyatlar açıklandı! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kia Ceed Sportswagon'da son dakika! Yeni fiyatlar açıklandı! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kia'nın en sevilen otomobilleri arasında yer alan Kia Ceed Sportswagon fiyatları güncellendi! Peki, Kia Ceed Sportswagon fiyatları ne kadar? Kia Ceed Sportwagon 100 kilometrede ne kaday yakar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Kia'nın en sevilen otomobilleri arasında yer alan Kia Ceed Sportswagon fiyatlarında sıcak gelişme! Ağustos ayına özel fiyatları resmen belirlendi.

Kia Ceed Sportswagon, yepyeni tasarımı ve geniş Sportswagon seçeneğiyle sınıfında önder olan diğer otomobiller arasında en çok tercih edilen olmanın başarısını elde etti. Kia Ceed Sportswagon’un 1694 litreye kadar ulaşan bagaj hacmi birçok kişinin ilgisini üzerine çekti.

Kia Ceed Sportswagon fiyatlarında sıcak gelişme! Resmen belli oldu! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Kia Ceed Sportswagon'un iç tasarımı tamamen konforu öne çıkarmak için alarak tasarlandı, böylece sürücülerin bir numarası olmayı başardı. Konforlu koltuklarla ve en son ileri teknoloji ile çevrelenen Ceed Sportswagon; ısıtmalı direksiyon simidiyle, ısıtmalı ön koltuklarıyla, ekektrikli park frenineyle, kablosuz şarj sistemine ve anahtarsız giriş-çalıştırma sistemiyle öne çıktı.

Peki, Kia Ceed Sportswagon fiyatları ne kadar? Kia Ceed Sportwagon 100 kilometrede ne kaday yakar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön