28 / 04 / 2024

Kia Niro EV'e 2023'te 80 bin TL zam! İşte Kia Niro EV 22 Ocak 2023 fiyat listesi!

Kia Niro EV'e 2023'te 80 bin TL zam! İşte Kia Niro EV 22 Ocak 2023 fiyat listesi!

En iyi bilinen elektrikli araçlarından biri olan Kia Niro EV tam 80 bin TL zamlandı!  Peki Kia Niro EV Ocak ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte Kia Niro EV 22 Ocak 2023 fiyat listesi...



İyi temiz eğlence

Niro EV, yolda iyi hoş geçirmenin devamlı bir yöntemidir. Bu yetenekli tamamen elektrikli crossover, kullanışlılık, rahatlık ve direksiyon başında heyecan verici bir tecrübe sunar.

 
Şarj etmeye lüzum olmadan daha uzun yolculuklar için EPA aracılığı ile tahmin edilen 253 millik tamamen elektrikli menzil Tamamen elektrikli aktarma organı, Niro EV'yi sıfır emisyonla çalıştırıyor Anlık tork ve hızlanma ve 201 hp ile Niro EV, 0-60 MPH hıza 7,1 saniyede çıkıyor Yerleşik kuvvet Jeneratörü dizüstü bilgisayarları, elektrikli bisikletleri, kamp ekipmanlarını ve daha fazlasını şarj edebilir veya çalıştırabilir Niro EV, Electrify America ağında yaklaşık 1.750 - 2.000 mil ücretsiz sürüş menziline eşdeğer 500 kWh şarj kredisi ile birlikte gelir.

Alçak ağırlık merkezi, mükemmel kullanım ve eğlenceli bir sürüş deneyimi sağlar
113 MPGe Çift Panoramik Ekran

Mevcut Çift Panoramik Ekranlar, navigasyon, teşhis, rahatlık, eğlence ve sürükleyici araç bilgileri özellikleri için dokunmatik ekran özelliklerine sahip sürücü merkezli 20 inçlik bir arayüz sunar.

Kia Niro EV e 2023 te 80 bin TL zam! İşte Kia Niro EV 22 Ocak 2023 fiyat listesi!

Konfor Odası

Geniş diz mesafesi ve bir Tesla Model 3'ten daha fazla yolcu odası ile Niro EV, konforlu ve ferah bir sürüş deneyimi sunuyor.

Kabin sıcaklıklarını uzaktan ayarlamak, enerji kullanımını izlemek ve daha fazlası için kişisel cihazınızı veya Apple Watch®'unuzu Kia  Connect uygulaması aracılığıyla aracınıza bağlayın. Ayrıca, Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto ile tüm eğlencenizin tadını çıkarabilirsiniz. Kablosuz akıllı telefon şarjı, uyumlu akıllı telefonunuzu her zaman şarjlı tutmanıza da olanak tanır.

Geniş Kargo Alanı

Bu tamamen elektrikli crossover, 63,7 cu'ya kadar sınıfının en iyisi kargo alanına sahiptir. ft., bir Tesla Model 3'ten daha fazlası. Ve Akıllı Elektrikli Bagaj Kapağı ile, teçhizatınızı yüklemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. İşte Kia Niro EV 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

 


Geri Dön