22 / 07 / 2024

Kia Rio 2022 Şubat fiyat listesi! 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kia Rio 2022 Şubat fiyat listesi! 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Otomobil üreticisi Kia, heyecanla beklenen Rio modelinin Türkiye fiyat listesini belli oldu. Peki Kia Rio şubat ayı fiyat etiketleri ne oldu? Kia Rio güncel fiyat listesi haberimizde...




Kia Rio 2022 Şubat fiyat listesi! 299 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Otomobil bu özellikleri sayesinde sınıfının öne çıkan isimlerinden olmayı başarıyor. Göz alıcı tasarımı ile üst düzey teknolojinin birleştirilmiş hali şeklinde otomobil severlerin karşısına çıkıyor. Rio kullanıcılarına konforlu ve dengeli bir sürüş deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Üst düzey teknolojisi ve modern yapısı ile hem şehir içi hem de şehir dışı kullanımına uygun bir otomobil olarak alıcılarının karşısına çıkıyor. 

Kia Rio 2022 Şubat fiyat listesi! 299 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Otomobilin 325 litrelik bagaj hacmi ile geniş ailelerin tercihleri arasında ilk sıralarda yerini alıyor. Ria kendi sınıfının en iyi modellerinden olarak dikkatleri üzerine topluyor. Araçta kabinin ön ve arka taraflarında USB girişleri bulunduran Rio, otomobil severlerin her ihtiyaçlarını bu araç ile karşılayacağını belirtiyor.

Mobil cihazları, bilgi ve eğlence sistemlerine bağlama imkanı da sunuyor. Ayrıca otomobil hareket halindeyken şarj edebilme özelliğine de sahip. Kia Rio, 1.450 mm yüksekliğe, 4.065 mm uzunluğuna ve 1.725 mm genişliğine sahip iç hacmi ile alıcılarını bekliyor. 

Peki Kia Rio güncel fiyatı ne oldu? Kia Rio ne kadar? Cevabı haberimizde...

 


Geri Dön