02 / 05 / 2024

Kia Sportage'ın Ekim ayı fiyatları açıklandı! İşte Sportage 6 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kia Sportage'ın Ekim ayı fiyatları açıklandı! İşte Sportage 6 Ekim 2022 fiyat listesi!

Otomobil devleri arasındaki Kia'nın en sevilen modellerinden Sportage'ın Ekim ayı fiyatları belli oldu. Peki Kia Sportage'ın Ekim ayı fiyatları ne kadar? Kia Sportage'ın güncel fiyatları ne kadar? İşte Kia Sportage 6 Ekim 2022 fiyat listesi...




Otomobil devleri arasında yer alan Kia'nın Sportage modelinin merakla beklenen Ekim ayı fiyatları açıklandı. Yüksek bagaj kapasitesi, ısıtmalı ön koltukları, ön çarpışma engelleme asistanına ve panoramik cam tavanlarıyla dikkat çeken Sportage yeni bir SUV almak isteyenlerin de en çok araştırdığı modeller arasında yer alıyor. 

Kia Sportage modern ve yenilikçi çizgileriyle dikkat çeken Kia Sportage'ın Ekim ayı fiyatları ne kadar? Kia Sportage'ın güncel fiyatları ne kadar? İşte Kia Sportage 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kia Sportage ın Ekim ayı fiyatları açıklandı! İşte Sportage 6 Ekim 2022 fiyat listesi!

Geniş ailelerin ilk tercihleri arasında yer alan Kia Sportage'ın arka koltukları bir düğme vasıtasıyla katlanabiliyor ve hacimli eşyaların sığması için de çok daha fazla alan ortaya çıkmış oluyor.

Ekim 2022 güncel fiyat listesi merak edilen ve araştırılan Kia Sportage'taki ön çarpışma engelleme asistanı, sürüş yönünde potansiyel bir tehlike algılandığında sürücüyü sesli ya da görsel olarak uyarıyor. 


Geri Dön