13 / 05 / 2024

Kiler GYO, İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzalayacak! 

Kiler GYO, İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzalayacak! 

Emlak Konut İstanbul Ümraniye İnkılap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. Oturumu 21 Temmuz 2022'de yapılmıştı. Kiler GYO, son durumu paylaştı. İşte ayrıntılar...



Emlak Konut İstanbul Ümraniye İnkılap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde en yüksek teklif Kiler GYO'dan gelmişti. 

Kiler GYO arsa için, Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam geliri olarak 3.562.000.000 TL, Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı olarak %50 ve Arsa Satışı Karşılığı Asgari Şirket Payı Geliri olarak 1.781.000.000 lira teklif vermişti. 

Kiler GYO, ihale sonucuna ilişkin düzenleyen kurumdan kesinleşen ihale karar bildiriminin tebliğ edildiği duyuruldu. Şirket, sözleşme imzalamak üzere kurumdan davet yazısının beklendiğini açıkladı. 

Kiler GYO, İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzalayacak!  

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ümraniye İnkılap Mahallesi arsasının emsale inşaat alanı 30 bin metrekare, konut ve ticaret alanı imarlı alanı 20 bin metrekare, park alanı ise 3 bin 379 metrekare olarak açıklandı. 

İnkılap arsası, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi, 1840 ada 280 parselde yer alıyor. Arsa, Alemdağ Caddesi, Şile Otoyolu, Çevre Otoyolu ile Meydan AVM'ye yakın konumda bulunuyor. 

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından yapılan İstanbul İli Ümraniye İlçesi İnkılap Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam geliri olarak 3.562.000.000 TL, Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı olarak %50 ve Arsa Satışı Karşılığı Asgari Şirket Payı Geliri olarak 1.781.000.000 TL ile en yüksek teklif Şirketimiz tarafından verildiği daha önce duyurulmuştur. İhale sonucuna ilişkin düzenleyen kurumdan kesinleşen ihale karar bildirimi tebliğ edilmiştir. 

Sözleşme imzalamak üzere kurumdan davet yazısı beklenmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur. 

Emlak Konut GYO İstanbul Ümraniye İnkılap arsasına en yüksek teklif Kiler GYO'dan!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi ihalesinin 2. oturumu 21 Temmuz'da!

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler GYO'dan ÖİB'in Halkalı'daki arsası için 390 milyon TL'lik teklif!


Geri Dön