27 / 04 / 2024

Kilia Konakları için Ortadoğulu 3 grup sıraya girdi!

Kilia Konakları için Ortadoğulu 3 grup sıraya girdi!

Şile'nin ilk markalı konut projesini tanıttı. Şile'nin ilk AVM'sini de barındıran ve 104 adet tripleks konaktan oluşan 'Kilia Konakları'nda fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor. 104 villalık Kilia Konakları için Ortadoğulu 3 grup sıraya girdi




Ekşioğlu Group'un 3'üncü jenerasyonu İmdat Ekşi tarafından 1997 yılında kurulan Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, İstanbul'un ilçesi Şile'nin ilk markalı konut projesini tanıttı. Şile'nin ilk AVM'sini de barındıran ve 104 adet tripleks konaktan oluşan 'Kilia Konakları'nda fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor. Ekşioğlu Group Başkanı İmdat Ekşi, 100 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçen konakların 25 adedinin temelinin atıldığını, 11 tanesinin de kabasının bittiğini açıkladı. 


MEMNUN OLUYORUZ 

Konaklara gerek yurt içinden gerekse yurt dışından yoğun talep aldıklarını belirten Ekşi, "Ortadoğu ülkelerinden 3 grup tüm konakları satın almak istiyor. Biz böyle bir satış düşünmüyoruz. Ancak bu talepler tabii ki bizi memnun ediyor" dedi. Yurt içinden de ön talepleri topladıklarını kaydeden Ekşi, "Haziran sonu gibi konaklarımızın satışına başlayacağız. Konaklarımızda yaşayanların yaşam seviyesi olarak birbirine denk ailelerden oluşmasını istiyoruz. Bunun için konaklarımızı satarken biraz seçici davranacağız" diye konuştu. 


3 AYRI TİP KONAK 

Projede 3 tip konak bulunduğunu anlatan Ekşi, A tipi ikiz villaların 300 metrekare, B tipi müstakil villaların 350 metrekare ve C tipi müstakil villaların 500 metrekare büyüklüğünde olduğunu söyledi. Ekşi, A tipi konakların fiyatının 650 bin dolar, B tipinin 850 bin dolar ve C tipinin ise 2 milyon dolardan başladığını dile getirdi. 


GEZDİM GÖRDÜM

Şile limanına 600 metre uzaklıkta bulunan proje, ilçeyi kuşbakışı görebiliyor. Konakların keyifli terasları, manzaranın tadını çıkarmak için imkan sunuyor. B tipi konaklarda, ufak tutulan pencereler dikkat çekiyor. 


RAKAMLARLA KİLİA KONAKLARI

104 adet tripleks 3 tipte konaktan meydana geliyor. Konakların alanı 300 metrekare ila 500 metrekare arasında değişiyor. Konakların fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiyor. Konakların ilk etabı 24 ay, ikinci etabı ise 36 ay içerisinde teslim edilecek. 83 bin metrekare arazi alanı üzerinde konumlanıyor. 80 mağazalık alışveriş merkezi alanına 20 bin metrekare ayrılıyor. 



Şile Kilia Konakları telefon numarası: 0216 712 16 47

Web: http://www.kilia.com.tr/



Takvim





Geri Dön