27 / 04 / 2024

Kilia Şile Konakları satış fiyatları!

Kilia Şile Konakları satış fiyatları!

Firma: İmsa İnşaat

Proje: Şile Kilia Konakları

İstanbul Anadolu yakası Şile bölgesinde inşa edilen Kilia Şile Konakları satış fiyatları 650 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede yer alan konutlar 300 metrekare ile 500 metrekare arasında alanlara sahip...



İçerisinde bulunan AVM'nin 2015 yılının Haziran ayında açılacağı Kilia Şile Konakları satış fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları satılık daire alanları 300 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor. Konakların 36 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede satışlar devam ediliyor. 


İmsa İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Şile Konakları satış fiyatları konutların alanlarına ve konumlarına göre değişiyor. Proje, 100 milyon dolar yatırım bedeli ile yaşama geçiriliyor.


Kilia Şile Konakları satış fiyatları!


Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak adlandırılan konut tiplerinin yer aldığı Şile Kilia Konakları nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Şile deniliyor. 


104 adet konaktan meydana gelen Kilia Şile Konakları satış fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Projenin sosyal olanakları arasında; piknik alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, güvenlik, spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu mevcut.


Kilia Konakları iletişim:

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: http://www.kilia.com.tr/  

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön