02 / 05 / 2024

Kipa'nın yeni markası Bradford!

Kipa'nın yeni markası Bradford!

Kipa, Türkiye’deki tüketici profilinin ölçülerine ve beğenilerini esas alarak BradforD markasını yarattı. Bradford, Kipa mağazalarında kadın, erkek, çocuk ve bebek olmak üzere 4 farklı koleksiyon sunuyor.



Kipa, Türkiye’deki tüketici profilinin ölçülerine ve beğenilerini esas alarak BradforD markasını yarattı. Bradford, modaya uygun tasarımları uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.


Bradford, Kipa mağazalarında kadın, erkek, çocuk ve bebek olmak üzere 4 farklı koleksiyon sunuyor. Müşterilerinin beklentilerden ilham alarak tasarlanan Günün her saatine ve her türlü ortama uygun alternatifler sunan BradforD’da her 6-8 haftada bir yeni ürünler raflara giriyor.


Kipa Ticari Direktörü Cem Demiröz, “Kipa olarak sektörde bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni tekstil markamız Bradford, yüzde 100 yerel tedarikçiler tarafından iyi tekstil uygulamaları dikkate alınarak üretiliyor. Her türlü güvenlik testinden geçen Bradford ürünleri, başta çocuk ve bebek koleksiyonları olmak üzere yabancı madde ve kullanılan kimyasalların güvenliğine kadar hassasiyetle denetleniyor. Bu anlamda da müşterilerimiz rahatlıkla Bradford ürünlerini kullanabilecek” diye konuştu.




Vatan


Geri Dön