15 / 05 / 2024

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.



KİPTAŞ Ayazağa projesinde yaklaşık 2 bin 132 kişi yaşamını sürdürmesi planlanıyor. Projede 38 adedi açık olmak üzere toplamda 2 bin 170 araçlık kapalı otopark da bulunacak.

Sarıyer Ayazağa KİPTAŞ projesinin iskân aşaması için en erken 2025 yılının son çeyreği hedefleniyor.

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede?
Projeye en yakın yerleşim yeri 150 metre mesafede yer alırken, en yakın okul 750 metre mesafede yer alan İstinye Üniversitesi Vadi Kampüsü, en yakın hastane 500 metre mesafede yer alan Liv Hospital Vadistanbul olarak belirtildi. Ayrıca İstanbul Boğazı da proje alanının yaklaşık 6,5 kilometre batısında bulunuyor.

Verilen bilgilere göre, proje sahası D-100 karayoluna kuş uçuşu yaklaşık 5 kilometre, 15 Temmuz Köprüsüne 8 kilometre, ve E-80 karayoluna ise kuş uçuşu 1 kilometre mesafede bulunuyor.

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi henüz belli olmadı. KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi açıklanır açıklanmaz haberimizde yer vereceğiz. Projenin kaba ve ince inşaat işlerinin 36 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

704 adet konut ve 334 adet ticari alanın yer alacağı blokların hafriyat aşamasının da yaklaşık 330 gün sürmesi bekleniyor. Projede 1.368 adet ağaç, çalı ve sarmaşık bitkileri ile peyzaj düzenlemesi gerçekleştirilecek. Projede ayrıca 2 adet yüzme havuzuna da yer verilecek.

Yine verilen bilgilere göre, 13 blok olarak inşa edilecek olan KİPTAŞ Ayazağa projesinde yer alan blokların 7 tanesinde yalnızca konut bulunacak olup, 5 blokta sadece ticari alan yer alacak. Projedeki bir blokta ise (I Blok) hem konut hem ticari ofisler bulunacak. 

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

İETT, Ayazağa'daki arazisini 1.2 milyar TL'ye satışa çıkardı!

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde teslimler başladı!


Geri Dön