13 / 05 / 2024

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinin inşaatı ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konutun yer alacağı KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...



Peki KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinin inşaatı ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konutun yer alacağı KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Beşiktaş Karanfilköy'de tüm tarafların iş birliği ile başladıkları dönüşüm projesinde tahliye ve yıkımların devam ettiğini belirterek, 203 bağımsız birimin yıkımını tamamladıklarını söyledi.

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul un göbeğine 1.000 den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ'IN DEV PROJESİNİ MESA İNŞA EDECEK

KİPTAŞ'ın merakla beklenen Karanfilköy projesini Mesa Mesken inşa edecek. Evi olana ev, dükkanı olana dükkan verilmesi hedeflenen Karanfilköy projesinde 1.000'in üzerinde konut hayata geçirilmesi planlanıyor. 

Hak sahipleri ile anlaşmalar tamamlandıktan sonra temelin atılacağı KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinin ne zaman satışa çıkarılacağı henüz belli olmadı. Yıkımların yakın zamanda tamamlanması planlanan proje için yerinde dönüşüm hedefleniyor. 

Şubat ayının ortalarında temelin atılması planlanan KİPTAŞ Karanfilköy projesindeki hak sahiplerine kira yardımı da yapılacak. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt tarafından yapılan açıklamaya göre konut sahiplerine 6 bin 500 TL, ticari alan sahiplerine ise 8 bin 500 TL kira yardımı yapılacak.


Geri Dön