30 / 04 / 2024

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'in 1. etabı bugün teslim ediliyor!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'in 1. etabı bugün teslim ediliyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinin 1. etabı bugün sahiplerine teslim edilecek. Beylikdüzü Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşmuş olacak.



Etiler, Eyüpsultan, Kartal, Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından sıkça söz ettiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kırlangıç Evler projesinin 1. etabını bugün sahiplerine teslim edecek.

 Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirilen Kırlangıç Evler projesi ile ilgili olarak resmi X hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden bir son dakika paylaşımı yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt "Bugün saat 14.00’te tüm hak sahiplerimizi ve Beylikdüzülü hemşehrilerimizi törene bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Deprem yönetmeliğine uygun şekilde hayata geçirilen Kırlangıç Evler projesinde toplam 505 konut yer alıyor. Kırlangıç Evler projesinin arsa alanı 16 bin 110 metrekare, inşaat alanı ise 83 bin 464 metrekare olarak belirtildi.

1. etap teslimlerinin bugün gerçekleştirileceği Kırlangıç Evler projesinde kameriye, çocuk oyun parkı, fitness salonu, yaya yolu gibi alanlara yer veriliyor.

Kırlangıç Evler projesi E-80 karayoluna 8,6 kilometre, E-5 karayoluna 3,8 kilometre, Atatürk Havaalanı'na ise 16,5 kilometre mesafede yükseliyor. 

Web: https://kirlangicevler.com
 

Ev sahipleri dikkat! Kiracılar evden çıkmak için para istiyorlar!

Emekli promosyon kampanyası için resmen Mart 2024 müjdesi geldi! Ziraat ve Halkbank emeklilere işte tam bu kadar verecek

Gram altın için rakam veren İslam Memiş bu kez ters köşe yaparak 'Sakın yapmayın' dedi!


Geri Dön