27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya veriyor!

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya veriyor!

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi, No: 11 Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip gayrimenkulü restoran ve ya kafeterya olarak 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...



KİPTAŞ tarafından, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi, No: 11 Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip gayrimenkulü, restoran ve ya kafeterya olarak 10 seneliğine kiraya veriliyor. 

KİPTAŞ Sular Vadisi ndeki kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya veriyor!

KİPTAŞ Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan kafeterya için kiralama ihalesi pazarlık usulü ile 22 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip gayrimenkulün bedeli aylık 25 bin 250 Türk Lirası+KDV, yıllık ise 303 bin Türk Lirası+ KDV olarak belirlendi. 

İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi, No: 11 Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan gayrimenkulün geçici teminat bedeli ilse 9 bin 090 Türk Lirası şeklinde açıklandı. 

İşte KİPTAŞ tarafından verilen o kiralama ilanı...


Geri Dön