28 / 04 / 2024

Kiptaş Süleymaniye kentsel dönüşüm projesi!

Kiptaş Süleymaniye kentsel dönüşüm projesi!

Kiptaş Süleymaniye Konut Projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. 1.528 lüks konuta yer verilecek projede 1+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri olacak...



Kiptaş Süleymaniye projesinde inşaat çalışmaları bu yıl içerisinde başlıyor. Projenin üç yıl içinde tamamlanması planlanıyor. 

Çalışmalar 100 dönümlük, 733 parsellik alanda devam ediyor. KİPTAŞ ve Fatih Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek.

Kiptaş Süleymaniye kentsel dönüşüm projesi için 2010 yılında başlayan yıkım çalışmaları devam ediyor. Proje 1.528 adet lüks konutu kapsıyor. 

Kiptaş Süleymaniye kentsel dönüşüm projesinde 1 oda 1 salon, 5 oda 1 salona kadar tüm daire tipleri yer alacak. Projede iç bahçeli bir sistemde yapılacak mahalle kültüründe dükkanlar da olacak. 

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım projenin pahalı olacağını söyledi. Maliyet hesabı yapmadıklatını ifade eden Yıldırım, "İnşaatların her türlü malzemesini özenle çok lüks kalitede seçerek yapacağız" şeklinde konuştu.  
 

Web: http://www.kiptas.istanbul/tr

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön