KİPTAŞ

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan ve Sultangazi projelerinde çalışmalar tam gaz! İstanbul'a iki yeni proje daha geliyor! 

KİPTAŞ'ın Sultangazi ve Eyüpsultan’da inşa ettiği iki yeni projesi için çalışmalar hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da söz konusu projelerin kentsel dönüşümde hızlı çözümün önemli bir örneği olacağını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, megakentteki yeni projeleri ile ilgili çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Sultangazi ve Eyüpsultan’daki iki yeni proje için düğmeye basan KİPTAŞ, projelerin inşaat çalışmalarına da başladı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X hesabı https://x.com/AliKurtistanbul/ üzerinden yaptığı paylaşımda Rezerv konut yapım çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "#Sultangazi ve #Eyüpsultan’daki bu konutlar kentsel dönüşümde hızlı çözümün önemli bir örneği olacak. Vatandaşlarımız güvenli yaşama kısa sürede kavuşacak." dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

Rezerv konut yapım çalışmalarımız sürüyor.

#Sultangazi ve #Eyüpsultan’daki bu konutlar kentsel dönüşümde hızlı çözümün önemli bir örneği olacak. Vatandaşlarımız güvenli yaşama kısa sürede kavuşacak.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımına şu yorumlar geldi:

 
448 YENİ KONUT MÜJDESİ

KİPTAŞ'ın inşaat çalışmalarının başladığı Sultangazi projesinde 488 konut ve 21 adet ticari alan bulunuyor. Toplamda 18 blok şeklinde yükseleek olan KİPTAŞ'ın Sultangazi projesinin arsa alanı 26 bin 729 metrekare.

Proje kapsamında yer alan A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K ve L blokların tamamı konut olarak tasarlanmış olup, M,N,O,P,R,S bloklarında ticari alanlar da bulunacak. 

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların yer aldığı KİPTAŞ Sultangazi projesindeki bloklar en fazla 5 bodrum kat olacak biçimde tasarlandı. İnşaat alanının 100 bin 358 metrekare şeklinde açıklandığı projedeki ticari alanlar içerisinde mahalle evi, kreş, kafe ve marketler yer alacak. 

Açık otoparklar, kameriye, yaya yolu, çocuk oyun parkı, peyzaj alanının da yer aldığı KİPTAŞ Sultangazi projesi konumuyla da dikkat çekiyor. Söz konusu proje; Atatürk Havaalanı'na 13,3 kilometre, E-80 karayoluna 650 metre, E-5 karayoluna ise 6,8 kilometre mesafede inşa ediliyor. 
 

*Haberde kullanılan görsel KİPTAŞ Arkatlı Evler'e aittir.

Hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş uyarı: 5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 4 şehir için 7.3'lük deprem uyarısı!

Bank of America' dan altın için yeni tahmin geldi! Tarih vererek duyurdu!