01 / 05 / 2024

Kira fiyatları hakkında Bakan'dan şok açıklama

Kira fiyatları hakkında Bakan'dan şok açıklama

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile ortak çalışma yürüttüklerini ifade eden Bakan Bekir Bozdağ, kira ihtilafları hakkında çeşitli değerlendirmeler yaptıklarını ifade etti.



Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta katıldığı bir etkinlikte kira fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile ortak çalışma yürüttüklerini ifade eden Bakan Bekir Bozdağ, bu konu hakkında çeşitli değerlendirmeler yaptıklarını ifade etti.

Kira fiyatları hakkında Bakan dan şok açıklama

Bekir Bozdağ: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a geldiğimiz noktayı arz ettikten sonra gereken adımları atacağız. Şunu eklemekte yarar görüyorum. Uyuşmazlık çözüm yolları için çeşitli alternatif yolları arttırmak gerekiyor. Ara buluculuk yöntemi Türkiye'de tuttu. Başlarda pek çok grup bu sisteme şüpheyle bakmıştı ama zamanla meyvelerini toplamaya başladık ve şüpheler azaldı. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön