Kira

Kira sözleşmesi yaparken bu maddeyi eklemeyi sakın unutmayın!

Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Kira sözleşmesi yaparken, kiranın geç ödenmesi durumunda her gün işleyecek faizin ödenmesini içeren bir madde eklemeyi unutmayın" uyarısı yaptı.

Mülk sahibi ve kiracılar arasında yaşanan gerilimler son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, kira artışlarında 2 senedir uygulanan yüzde 25'lik sınır da Temmuz ayı  itibarıyla resmen sona erdi. Kiralar bu ay itibarıyla Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon rakamlarına göre artış gösterecek. 

Kiralarda yeniden TÜFE'ye dönülmesi ev sahiplerinin yüzünü güldürürken, kiracılar ise kara kara ne yapacağını düşünüyor.

Ev sahibi ve kiracı hakları ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu resmi sosyal medya hesabı https://x.com/eyupogluisikgor üzerinden yaptığı paylaşımda "Kira sözleşmesi yaparken, kiranın geç ödenmesi durumunda her gün işleyecek faizin ödenmesini içeren bir madde eklemeyi unutmayın" uyarısı yaptı.


Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu'nun paylaşımı şu şekilde:

KİRA SÖZLEŞMESİ YAPARKEN DİKKAT EDİN!

Kira sözleşmesi yaparken, kiranın geç ödenmesi durumunda her gün işleyecek faizin ödenmesini içeren bir madde eklemeyi UNUTMAYIN! 


Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu'nun paylaşımına şu yorumlar geldi:

Gayrimenkul yatırım fonları da artık proje yapabilecek! Şartlar bir bir açıklandı!

Tebernüş Kireçci: Yabancıya vatandaşlık karşılığı konut satışı yasaklanmalı!

Kredili konut satışları 2024'ün ilk 6 ayında çakıldı!