18 / 05 / 2024

Kiracı-ev sahibi gerginliğinde böylesi ilk defa görüldü!

Kiracı-ev sahibi gerginliğinde böylesi ilk defa görüldü!

Ev sahibi-kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar yükselen kira fiyatlarının ardından artmaya devam ediyor. Kiracısının kapısına dayanan konut sahibi iddiaya göre hakaretler ve tehditler savurarak kapıyı tekmeledi.



NAKLİYE VE DEPOZİTO PARASINI İSTİYOR

Kanal D Haber’in haberine göre, iddiaya göre akşam iki çocuğun da uyuduğu saatlerde konut sahibi ve eşi evi bastı. Kapıyı yumrukladı ve hakaret etti. Evden çıkmaları konusunda kiracısını tehdit etti. Ev sahibi bir an önce evi boşaltmasını istemesine rağmen, kiracı bu duruma karşı çıktı. Genç kadın ev sahibine ev bulmadan taşınmayacağını ifade etti. Ancak tansiyon her geçen gün daha da yükseldi ve resmen psikolojik bir savaş durumuna dönüştü. Ev sahibi “Annem taşınacak. Çıkmasını istiyorum” derken, kiracı ise nakliye ve depozitoyu istedi ve bir de süre talep etti.

 Kiracı-ev sahibi gerginliğinde böylesi ilk defa görüldü!

“TEHDİT EDİP, KAPIYI TEKMELEDİ”

Kiracı Baştürk, “Çocukların uyurken küfürler ve hakaretler ederek kapımı tekmeledi. Zira beni tehdit ettiği için 155’i arayacağımı söyledim. Daha sonra bağırıp çağırdılar. Hiçbir huzurumuz kalmadı. Her gün tehditler, kapıma dayanıp vurmalar...” dedi.

“DERDİ DEPOZİTO DEĞİL”

Kameralar olay yerindeyken tansiyon bir kere daha yükseldi. Ev sahibi, “10 bin lira mı istiyordun sen? Tamam. Söz sana veriyorum” dedi. Kiracı ise, “Depoziti verdin. Peki bütçeme uygun konutu nasıl bulacağım?” şeklinde konuştu. Ev sahibi buna karşılık, “Derdi depozito değil. Evden çıkmak istemiyor” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı sürpriz personel alımı! Çok sayıda personel alınacak!

Bu başvuruyu eksiksiz yapan vatandaşların hesabına 12 ay boyunca 2 bin TL yatacak! Bakan Derya Yanık bir bir açıkladı!

Nokta atışlarıyla bilinen ünlü ekonomistten şok sözler: ‘Masal gibi geliyor ama dün alan kazandı!’


Geri Dön