06 / 09 / 2024

Kiracı-ev sahibi kavgalarını bitirmenin yolunu iki yıl önceden açıklamıştı! Tebernüş Kireçci şimdi hesap sordu! 

Kiracı-ev sahibi kavgalarını bitirmenin yolunu iki yıl önceden açıklamıştı! Tebernüş Kireçci şimdi hesap sordu! 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci iki yıl öncesinde kiracı-ev sahibi kavgalarını bitirmenin yolunun konut arzını artırmaktan geçtiğini söylemişti. Kireçci sordu: 'yapılması gerekenler yapıldı mı?'



Yüzde 25 kira artışı uygulaması ile ev sahipleri ile kiracılar arasında gerilim yükseldi. Artan kira ve konut bedeli ciddi şekilde barınma sorunu neden oldu. Özellikle büyükşehirlerde kira ve konut bedelleri fahiş rakamlara ulaştı. Vatandaşlar hem kira ödemekte hem de konut ahibi olmakta zorlanıyor.

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci iki yıl öncesinde kiracı-ev sahibi kavgalarını bitirmenin yöntemini açıklamıştı. 

Kireçci kiracı-ev sahibi kavgalarını bitirmenin yolu konut arzını artırmaktan geçtiğini söylerek, arzın artırılmasıyla sorunun kalmayacağını söylemişti. 

Kireçci şu anda da hala devam eden ev sahini kiracı kavgalarına dikkat çekerek ' zamanından söylemedik mi? Yapılması gerekenler yapıldı mı?' diye hesap sordu. İşte Kireçci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Tebernüş Kireçci @TebernKireci1

Zamanında söyledik mi? 

Söyledik!

Yapılması gerekenler yapıldı mı? 

Yapılmadı!

 

Tebernüş Kireçci Boğaziçi'ni işaret ederek seslendi! Tek tük kaçak bina yıkılarak bir yere varılmaz!

Tebernüş Kireçci'den barınma krizine çözüm önerisi: Konut arzı artırılsın!


 


Geri Dön