29 / 04 / 2024

Kırcami Koordinasyon Merkezi törenle açıldı!

Kırcami Koordinasyon Merkezi törenle açıldı!

ANTALYA Büyüksehir Belediyesi Antalya Kırcami' nde İmar Planlama ve Koordinasyon Merkezi açtı. Kırcamililer, bölge planlamasıyla ilgili merak ettikleri her türlü bilgiyi artık bu merkezden alabilecek.



30 yıllık Kırcami İmar sorununu çözen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kırcami bölgesindeki vatandaşlara yakından hizmet vermek için koordinasyon merkezi açtıklarını söyledi. 

Koordinasyon merkezinin yöneticisi olarak Ziraat Yüksek Mühendisi Seda Eyiler Özel'i atayan Akaydın "Kırcami imar sorununu çözmekten çok mutluyuz. Kırcami bölgemizdeki arazi sahipleri için mükemmel bir imar planı hazırladık. Bu imar planı, iddia ediyorum Türkiye'nin en modern kentleşmesini Kırcami'ye getirecek" dedi. Akaydın merkezle ilgili şu bilgileri verdi: "Kırcamili vatandaşlarımızın imar planıyla ilgili her türlü bilgi ve danışmanlık hizmetlerini alacakları, yıl boyu sürekli açık kalacak olan Kırcami İmar Planlama ve Koordinasyon Merkezimizi kentimize kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Kırcami halkı artık, günün her saatinde bölge planlamasıyla ilgili merak ettikleri bilgi ve dokümanı bu merkezden alabilecek. Kırcami Koordinasyon Merkezi'nin resmi açılışını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Merkez Sinanoğlu Caddesi Emadi Apartmanı'nda vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı." 


Günboyu


Geri Dön