28 / 04 / 2024

Kırlangıç Evler: KİPTAŞ Gürpınar projesinin adı belli oldu!

Kırlangıç Evler: KİPTAŞ Gürpınar projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçireceği projenin adı Kırlangıç Evler olarak açıklandı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ile Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıçevler Projesi”nin temeli atıldı.

KİPTAŞ'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu temel atma töreninde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, en sevinçli anlarından birini yaşadığını dile getirerek, “Umut ediyor ve diliyoruz ki; İstanbul'da hiçbir çocuk, hiçbir aile tereddütlü bir biçimde evinde deprem korkusuyla yatağa girmesin” şeklinde konuştu.

Kırlangıç Evler: KİPTAŞ Gürpınar projesinin adı belli oldu!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, İBB iştiraki KİPTAŞ ile Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi’nde senelerdir çözülemeyen kentsel dönüşüm sorununu çözen imzayı, 11 Kasım 2020 tarihinde attı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu söz konusu temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...


Geri Dön