02 / 05 / 2024

Kırmızı ete gelen zam kasapları bile şaşırttı! Bakın fiyatı ne kadar oldu!

Kırmızı ete gelen zam kasapları bile şaşırttı! Bakın fiyatı ne kadar oldu!

Samsun’da et fiyatlarına son 15 gün içerisinde gelen 40 TL’lik zam, kasapları bile şaşırttı. Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, Ramazan ayına 1,5 ay gibi bir süre kala et fiyatlarının kilosunun 300 liraya yükselebileceğini öne sürdü.



Önceki günlerde Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı ise Ramazan sonuna kadar kırmızı et fiyatlarına zam yapılmayacağını söylemişti.

Kırmızı ete gelen zam kasapları bile şaşırttı! Bakın fiyatı ne kadar oldu!

Deprem nedeniyle zor günler geçiren Türkiye’de kırmızı et fiyatlarına gelen zam, vatandaşların yanı sıra kasapların da büyük tepkisini çekti. Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen; yakıt, yem ve diğer maliyetlerde herhangi bir artış olmamasına karşın kilosunu 130 liradan aldıkları karkas etin artık 170 liraya yükseltildiğini ifade etti. Şen, 170 liraya sattıkları kırmızı etin kilosunu yeni zamlarla birlikte 260 liraya satmak zorunda kalacaklarının altını çizdi.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön