27 / 04 / 2024

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesi 25 Ekim'de!

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesi 25 Ekim'de!

Polis Ormanı Doktorlar Sitesi bölgesine yaptırılması kararlaştırılan yeni Emniyet Müdürlüğü binasında proje çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı ve 25 Ekim 2016 tarihinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanacağı bildirildi.




Kervansaray Mahallesi  Şehit Fedakar  Yiğit  Caddesi üzerinde sağ tarafta bulunan Polis Ormanı Doktorlar Sitesi bölgesine yaptırılması kararlaştırılan yeni Emniyet Müdürlüğü binasında proje çalışmaları  büyük ölçüde tamamlandı ve 25 Ekim 2016 tarihinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanacağı bildirildi.


Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının ve kompleksinin Kırşehir  Kervansaray Mahallesi  Şehit Fedakar  Yiğit  Caddesi sağ tarafında bulunan Polis Ormanı Bölgesi’ne yapılacağını belirten Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya,  17 bin 752,58 metrekare kapalı alana sahip olacak  yeni Emniyet Müdürlüğü binasının içinde tüm birimler konuşlanacağını ve son derece modern ve Kırşehir’e yakışır şekilde olacağına inandığını kaydettiler.Halkın ehliyet, pasaport gibi hizmetleri bugünkü hizmet binasında yerine getirebileceği görüşü hakim olduğunu da ifade eden Milletvekilleri Arslan ve Çetinkaya, “Mevcut binamızın depreme dayanıklı olup ,  tam teşekküllü ve donanımlı yeni binamızın yapılmasıyla halkımızın bazı hizmetlerini bu binada alabilecekler. Yani halkımız ehliyet, ruhsat ve pasaport gibi işlemlerini bugünkü binamızda alabilecekler. ” diye konuştular.



Kırşehir HaberTürk


Geri Dön